Autorijschool Gooijer zoekt

Instructeur B (m/v).

  • Blaricum
  • Vaste functie

Wij zoeken een instructeur B (m/v). Bij ons staat teamwork, werkplezier en collegialiteit hoog in het vaandel! Kom jij ons team versterken? Wat bieden wij? Wij bieden een plek voor een instructeur rijbewijs B voor onbepaalde tijd. Je hebt veel vrijheid in het uitoefenen van je vak, je hebt je eigen leerlingen, beheert je eigen agenda en bepaalt zelf hoeveel uur je wilt werken (parttime en fulltime mogelijk). Wij werken met Dation rijschoolsoftware, een tablet voor in de auto krijg je van ons. Een franchise overeenkomst geniet onze voorkeur. Onze unieke franchise constructie is een meerwaarde voor beide partijen, bij ons is een minimale franchisevergoeding mogelijk en zijn jouw verdiensten dus hoog! Ook loondienst is bespreekbaar onder bepaalde voorwaarden. Nieuwsgierig geworden? -Sollicitaties per email naar info@autorijschoolgooijer.nl -Alleen sollicitaties met C.V. en motivatie worden in behandeling genomen. -Voor vragen bel 06 233 43 058, zie ook www.autorijschoolgooijer.nl

rijinstructie

Functie-omschrijving
Wie zoeken wij? Je bent in het bezit van je instructiebevoegdheid en je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring als instructeur voor het rijbewijs B. Wij vinden kwaliteit en maatwerk belangrijk, je beheerst het vak dus uitstekend en je kan een bovengemiddeld slagingspercentage realiseren. Verder ben je representatief, klantvriendelijk en geduldig. Je spreekt ABN en je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau. Wij zoeken een instructeur die zich voor langere tijd wil binden aan ons bedrijf; kies je voor ons dan geef je dus (op den duur) geen les meer bij een andere rijschool of onder je eigen naam. Verder ben je bereid om in ieder geval op de zaterdagen les te geven.

Reageren via
info@autorijschoolgooijer.nl


Autorijschool Gooijer

Contact

vestigingsadres
Laantje van hynckes 17
1261ZL Blaricum
NL

Telefoon: 0623 343058
Mobiele telefoon: 0623343058

E-mail: info@autorijschoolgooijer.nl
Website: www.autorijschoolgooijer.nl

Opmerkingen

-

Beschrijving

Autorijschool Gooijer is 1 oktober 1995 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Inmiddels is onze autorijschool uitgegroeid tot een familiebedrijf waar we met veel passie ons werk doen.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl