Verkeersschool Attent zoekt

Rij-instructeur B (evt met uitbreiding)

  • Steenwijk / Meppel e.o.
  • Loondienstverband FT of PT / zzp

We zijn op zoek naar een B instructeur. Meerdere WRM-certificaten is een prť. Of je nu parttime of fulltime beschikbaar bent, we komen graag in contact. Door de omvang van onze rijschool en de in gang gezette overname van het bedrijf, zijn we bij voorkeur op zoek naar oplossingen voor de lange termijn. Daarbij hoort ook de mogelijkheid voor jou om (op termijn) door te groeien naar instructeur in andere categorieŽn. Ook als je in opleiding bent of wilt gaan, komen we graag met jou in contact. Wij bieden: Veel vrijheid en een eigen verantwoordelijkheid; Een open en fijne werksfeer; Ontwikkelingsmogelijkheden; Doorgroeimogelijkheden; Bovengemiddelde vergoeding (in loondienst of op ZZP-basis); Een modern wagen en motorpark;

Ervaren rij-instructeur of rij-instructeur in opleiding

Functie-omschrijving
Als instructeur moet je zelfstandig kunnen werken, maar we vinden het erg belangrijk dat je ook in ons team past. Herken jij je in de volgende eigenschappen? Klantgericht; Opleidingsgericht; Representatief; Eerlijk; Duidelijk; Gestructureerd; Sociaal vaardig; Flexibel; Een geldige V.O.G.; Geldig WRM certificaat (/certificaten). Geregeld je gezicht laten zien, terugkoppeling geven en vragen, en natuurlijk (vrijwillige) deelname aan bedrijfsuitjes, -bijeenkomsten, de Open Middag en het werkoverleg zie jij als kans om jezelf te ontwikkelen.

Reageren via
info@verkeersschoolattent.nl


Verkeersschool Attent

Contact

Steenwijk
Dolderweg 4
8331LL Steenwijk
Nederland

Telefoon: 0521 517691
Mobiele telefoon: 0613251771

E-mail: info@verkeersschoolattent.nl
Website: www.verkeersschoolattent.nl/home/werken-bij/

Opmerkingen

Middelgrote rijschool met bijna alle categorieŽn (geen bus), met een modern wagenpark en een leuk team om in te werken.

Beschrijving

Ben jij rijinstructeur en vind jij kwaliteit net zo belangrijk als wij? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. We zijn op zoek naar een B instructeur. Meerdere WRM-certificaten is een prť. Of je nu parttime of fulltime beschikbaar bent, we komen graag in contact. Door de omvang van onze rijschool en de in gang gezette overname van het bedrijf, zijn we bij voorkeur op zoek naar oplossingen voor de lange termijn. Daarbij hoort ook de mogelijkheid voor jou om (op termijn) door te groeien naar instructeur in andere categorieŽn. Ook als je in opleiding bent, komen we graag met jou in contact.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl