Opfris Rijles B.V. zoekt

Opfris Coach Franchise - Den Haag e.o.

  • Den Haag
  • Parttime & Fulltime

Wat ga jij doen als opfris rijcoach? Als opfris rijcoach geef je uitsluitend opfris rijles volgens een unieke lesmethode, dit uitsluitend aan cursisten die al in het bezit zijn van een rijbewijs. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van cursisten zodat zij weer veilig en met plezier aan het verkeer kunnen deelnemen, je treedt op als eerste aanspreekpunt voor cursisten en je bent een ambassadeur voor Opfris-Rijles.nl. Dat wil zeggen dat je werkt met lesmateriaal van deze formule om cursisten op kwalitatief hoog niveau en gestructureerd op te leiden. Verder kun en wil jij zelfstandig goede lesadviezen geven, en de nodige vervolglessen ook inplannen voor cursisten. Natuurlijk werk je gedisciplineerd, en houd je de vorderingen en planningen van cursisten goed bij. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent over je vak, graag werkt met meestal volwassen cursisten en het leuk vindt om op prettige wijze met andere rijcoaches samen te werken.

opfris rijlessen / opfriscursus

Functie-omschrijving
Wat neem je mee? Je bent minimaal al 2 jaar in het bezit van een geldige WRM bevoegdheid; Je bent in staat om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen; Je bent flexibel en bereid om in de avonduren en in het weekend te werken; Je bent representatief, omdat je een verzorgde uitstraling belangrijk vindt voor je cursisten; Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal; Je hebt een commerciële en klantvriendelijke instelling; Je bent bekend met de denkprocessen van mensen met rijangst; Je werkt resultaatgericht, wat ook blijkt uit je minimale opfris rijlessen die iemand nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen; MBO denk- en werkniveau; Geen bestickering op lesauto;

Reageren via
085 - 760 04 60


Opfris Rijles B.V.

Contact

Hoofdkantoor
zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag
Nederland

Telefoon: 0857 600460
Mobiele telefoon: 0615462779

E-mail: info@opfris-rijles.nl
Website: www.opfris-rijles.nl

Opmerkingen

Wij zijn opzoek naar opfris rijcoaches

Beschrijving

Opfris-Rijles.nl wil cursisten op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het léven staan bij onze formule centraal. Wegens snelle uitbreiding van het aantal regio’s en een explosieve groei van cursisten die zich bij ons aanmelden zijn wij per direct op zoek naar opfris rijcoaches. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door het leveren van uitsluitend opfris rijlessen, de enige en eerste opfris rijschool van Nederland.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl