Rijschool William zoekt

Rijinstructeur cat. B

  • Kampen
  • 30 - 50 hr franchise

Wegens groot succes zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste rijinstructeur voor de auto. Zie jij jezelf als iemand die graag anderen helpt? Heb jij ervaring als rijinstructeur of zou je je willen laten omscholen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken een representatieve, energieke, innemende persoonlijkheid, die klantvriendelijk is en zelfstandig kan werken. Je gaat aan de slag met je eigen leerlingen. Dit doe je via een franchise constructie, waarbij je het gezicht bent van Rijschool William.

Rijinstructeur cat. B

Functie-omschrijving
Wie ben jij? Je bent representatief en klantvriendelijk Je kan zelfstandig werken en hebt verkeersinzicht Je bent in bezit van WRM-B of wil de opleiding gaan doen Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen Je bent flexibel en bereid om ís avonds en op zaterdag te werken Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal Wij bieden Een uitdagende baan binnen een franchiseformule, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Een informele samenwerking op basis van een no-nonsense cultuur. Veel zelfstandigheid. Een goed verdienmodel binnen een groeiende markt. Het aanleveren van kandidaat leerlingen (leads). Volledige ondersteuning en een coachende rol vanuit Rijschool William. In het begin zullen we eerst samen op pad gaan om jou effectief klaar te stomen voor Rijschool William!

Reageren via
ruchama@ruchama-praktischadvies.nl


Rijschool William

Contact

Lange Rille 14
8266JV Kampen
Nederland

Telefoon: 0687 094004
Mobiele telefoon: 0687094004

E-mail: ruchama@ruchama-praktischadvies.nl
Website: www.rijschoolwilliam.com/

Opmerkingen

Ruchama - Praktisch Adviseur contact persoon W&S Rijschool William

Beschrijving

Rijschool William is een groeiend bedrijf in de regio Kampen/Zwolle, waarbij kwaliteit voorop staat.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl