Route 71 zoekt

Rij-instructeur cat.B (M/V)

  • Leiden
  • Fulltime / Loondienst

Ben je werkzaam als rij-instructeur en wil je minder werken voor meer geld? Dan is deze vacature voor jou! Momenteel zijn we op zoek naar een rij-instructeur categorie B die les gaat geven in de regio Leiden. Je bent een ervaren (minimaal 1 jaar) B-rijcoach en toe aan een nieuwe stap in je carrière. Als geen ander kun jij je inleven in de belevingswereld van jongeren. Je begeleidt hen op een leuke en leerzame manier en maakt ze bewust van veilig verkeersgedrag. Elke dag stap jij met een lach de auto in en toont interesse in je leerlingen. Als zij uit de auto stappen, kijken ze meteen uit naar hun volgende rijles. Wat ga je doen? Als rijcoach ben je voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Je geeft leerlingen adviezen, verkeersinzichten en bereid hen zo goed mogelijk voor op het rijexamen. Dit doe je volgens een bepaalde lesstructuur en met oog voor de leerling. De leerlingen brengen geen andere leerlingen naar huis dus je bent niet bezig met ‘lopende band-werk’. Je hebt controle over jouw eigen agenda en plant samen met de leerling een vervolgafspraak. We maken gebruik van een app dus je hebt ook geen papierwerk. Alles gaat digitaal.

Categorie B

Functie-omschrijving
Wat neem je mee? • Je bent in bezit van een geldig WRM certificaat categorie B of in de eindfase van de opleiding; • Je woont in de regio Leiden (max.10 km) • Je bent representatief, enthousiast, gemotiveerd en geduldig • Je bent sociaal, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal • Je bent flexibel en bereid om ’s avonds en op zaterdag te werken • Je kunt een positieve “Verklaring Omtrent Gedrag” aanleveren Wat bieden wij? • Werken bij een degelijk en betrouwbaar bedrijf dat in je wil investeren door middel van trainingen • Rijinstructeurs bij Route 71 zijn verzekerd van een vast goed inkomen • De mogelijkheid tot het privé rijden van de lesauto • Kosteloos WRM-bijscholingen volgen • Leuke collega’s

Reageren via
hallo@route71.nl


Route 71

Contact

Leiderdorp
Burchtplein 1 1
2353DA Leiderdorp
Nederland

Telefoon: 0712 340071
Mobiele telefoon: 0652233323

E-mail: hallo@route71.nl
Website: www.route71.nl/

Opmerkingen

.

Beschrijving

Rijschool Route 71 staat voor veilig leren auto rijden op een tempo dat bij je past. Wij zijn een zeer betrokken rijschool die staat voor kwaliteit, veiligheid en plezierig leren auto rijden. Elke les moet dan ook leuk en leerzaam zijn. Onze rijschool is lid van de BOVAG, dus erkend, betrouwbaar en financiële zekerheid! Tevens zijn wij gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met autisme & ADHD.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl