Marcel Knoop Rijopleidingen zoekt

rijopleider B of een persoon die hiervoor in opleiding is

  • Nieuwerkerk aan den IJssel
  • vast dienstverband

Wij zijn per direct op zoek naar een rijopleider man/vrouw in het bezit van instructeursbewijs B of iemand die in opleiding hiervoor is en na zijn/haar stage een vaste baan zoekt. ( je kunt bij ons stage lopen) Doorgroeien naar A,BE is mogelijk

auto en motorrijschool

Functie-omschrijving
· In het bezit van minimaal instructeurbewijs B. of A of hiervoor in opleiding · Afgeronde middelbare schoolopleiding · Uitstekende communicatieve vaardigheden · Vloeiend Nederlands in woord en geschrift · Flexibele instelling en absoluut geen 9-5 mentaliteit · Bereidheid om op zaterdag te werken · Klant en service gericht · In bezit van eigen vervoer (huis-werk) · Bij voorkeur woonachtig in regio Nieuwerkerk aan den IJssel of omstreken · Op korte termijn beschikbaar

Reageren via
rijschool@marcelknoop.nl


Marcel Knoop Rijopleidingen

Contact

NIEUWERKERK AD IJSSEL
De Vijf Boeken 1H
2911BL NIEUWERKERK AD IJSSEL
Nederland

Telefoon: 0180 313069
Mobiele telefoon: 0611703459

E-mail: gerrie@marcelknoop.nl
Website: www.marcelknoop.nl

Opmerkingen

Wij zijn per direct op zoek naar een rijopleider in de categorie B, A, BE. Ook personen die nog stage moeten lopen zijn welkom. Ben jij de man/vrouw die ons team komt versterken?

Beschrijving

De missie van ons team is het begeleiden van onze klanten zowel in het theoretische gedeelte van de rijopleiding als in het praktische. “ Normale” mensen en vooral ook mensen met een beperking, mensen die nergens kunnen slagen, mensen die talloze keren op zijn geweest voor hun theorie en maar blijven zakken. Ze komen bij ons, soms ten einde raad, en ons team zet ze weer op hun voeten, neemt ze bij de hand en die hand laten we niet meer los tot het begeerde roze pasje in het bezit van de klant is. We hebben geen geheim recept, wel een duidelijke visie en strategie. Dit resulteert in een hoog slagingspercentage en heel veel tevreden klanten. Want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen. Die brede blije lach op een gezicht als de examinator zegt “gefeliciteerd, u bent geslaagd”

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl