Verkeersschool Twin zoekt

Rijinstructeur voor de cat. B

  • Utrecht
  • Full time dienstverband

Wij zijn op zoek naar een welbespraakte rijinstructeur uit de omgeving van Utrecht voor de categorie B. Je begint met een 0 uren of parttime contract omdat je start met een compleet nieuw lesprogramma/klantenbestand. Wij willen zo snel mogelijk toe werken naar een naar een fulltime dienstverband. Tevens krijg je een gloednieuwe lesauto en kom je te werken in een leuk en gezellig team.

Utrecht en omgeving

Functie-omschrijving
Daar wij op korte termijn op zoek zijn voor de versterking van ons leuke team dien je reeds in het bezit te zijn van je instructie papieren voor de cat. B (of je doet op korte termijn examen) en je bent RiS gecertificeerd of bereid de RiS opleiding te volgen. Je bent flexibel ingesteld, kunt goed werken in teamverband en staat open voor het volgen van trainingen/begeleiding of doorgroei voor overige categorieŽn.

Reageren via
Info@verkeersschooltwin.nl


Verkeersschool Twin

Contact

Verkeersschool Twin
Julianaweg 229
3523XA Utrecht
Nederland

Telefoon: 0302 880968
Mobiele telefoon: 0302880968

E-mail: info@verkeersschooltwin.nl
Website: www.verkeersschooltwin.nl

Opmerkingen

Wij zijn op zoek naar een welbespraakte rijinstructeur uit de omgeving van Utrecht voor de categorie B vanaf januari 2020. Je begint met een 0 uren of parttime contract omdat je start met een compleet nieuw lesprogramma/klantenbestand. Wij willen zo snel mogelijk toe werken naar een naar een volledig full-time dienstverband. Tevens krijg je een gloed nieuwe lesauto en kom je te werken in een leuk gezellig team.

Beschrijving

Wij zijn een middelgrote verkeersschool (sinds 1972) die lesgeven in de omgeving van Utrecht. Naast het verzorgen van autorijlessen verzorgen wij ook rijopleidingen voor de motor, vrachtauto (C+CE), E achter B. Tevens hebben wij in Utrecht ons eigen kantoor met een theorielokaal. Wij staan voor klantgerichtheid en kwaliteit en werken met een gezellig hecht team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl