Verkeersschool Sijtsma zoekt

Rijinstructeur m/v

  • Leeuwarden
  • Rijinstructeur cat.B

Onze gedachten gaan uit naar een vakbekwaam representatieve rijinstructeur/instructrice op franchise basis. Welke past in ons team van enthousiaste en gemotiveerde rijinstructeurs. In het bezit van RIS certificaat of bereid dit te gaan volgen. Aantal uren bij aanvang beperkt, uren kunnen na verloop van tijd door opbouw van leerlingen worden uitgebreid naar een volledige werkweek.

Rijinstucteur

Functie-omschrijving
* MBO denk- en werkniveau; * Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent klantgericht; * In het bezit van de vereiste WRM certificaten; * Je werkt resultaatgericht, wat ook blijkt uit je slagingspercentage dat bovengemiddeld is; * Je bent flexibel en bereid om op de avonden en de zaterdag te werken; * Je bent representatief, omdat je een verzorgde uitstraling belangrijk vindt voor je leerlingen. Profiel * Spontane, enthousiaste persoonlijkheid; * Representatieve, verzorgde uitstraling; * Je draagt zorg voor het commerciŽle rendement en de kwaliteit van de Verkeersschool.

Reageren via
Reacties onder opgaaf van cv, reverenties en pasfoto sturen naar: Verkeersschool Sijtsma Harkemastate 15 8925 HD Leeuwarden


Verkeersschool Sijtsma

Contact

Leeuwarden
Harkemastate 15
8925HD LEEUWARDEN
Nederland

Telefoon: 0582 139933
Mobiele telefoon: 0622417293

E-mail: info@verkeersschool-sijtsma.nl
Website: www.verkeersschool-sijtsma.nl

Opmerkingen

-

Beschrijving

-

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl