Rijschool van Hees zoekt

Rijinstructeur M/V

  • Zaandam
  • Franchisenemer

Rijschool van Hees zoekt momenteel meerdere gedreven instructeurs/instructrices die onze leerlingen gaan helpen aan hun auto (B) rijbewijs. Hierbij ben je zelfstandig aan het werk met je eigen groep leerlingen. Elke dag stap jij met een lach de auto in en zorg jij ervoor dat onze leerlingen op een veilige wijze kunnen deelnemen aan het verkeer. Hiernaast maak jij onderdeel uit van een rijschool die al meer dan 80 jaar lang actief is in Noord-Holland.

Rij Instructie

Functie-omschrijving
Wat ga je doen? Als instructeur ben je voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Je geeft leerlingen advies over hun deelname aan het verkeer en helpt ze bij het verkrijgen van de juiste verkeersinzichten. Onze leerlingen brengen geen andere leerlingen naar huis, dit houdt in dat jij als instructeur niet bezig bent met ‘lopende band-werk’. Je hebt controle over je eigen agenda en staat in nauw contact met je leerlingen voor een vervolgafspraak. Wie zoeken wij Representatieve franchisenemer M/V die gedreven is om onze leerlingen op te leiden tot het maximale. Bij van Hees staat kwaliteit hoog in het vaandel, onze rijschool hecht veel waarde aan een slagingspercentage hoger dan het streekgemiddelde. Woonachtig zijn in de regio Zaanstreek-Waterland is een pré, zo kan jij onze klantengroep optimaal bedienen. Je hebt minimaal - Geldig instructeursbewijs. - De mogelijkheid om een geldige, recente VOG aan te leveren. - Goede beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van extra talen is altijd welkom! - Sociale communicatieve vaardigheden. Wat bieden wij - Werken als franchisenemer bij een moderne rijschool die al 85 jaar bestaat. - Verdiensten die boven het marktgemiddelde liggen, met mogelijkheden tot bonus. - Constante toestroom van vaste leerlingen wegens de gevestigde naam van de rijschool. - De vrijheid om je eigen rooster in te delen, jij bepaalt wanneer jij aan het werk bent. - Een vaste eigen lesauto, in overleg met de rijschool. - De mogelijkheid om je eigen klantenbestand als instructeur uit te breiden. - Een werkplek op de rijschool in Zaandam om je administratie bij te houden.

Reageren via
rafi_vanhees@hotmail.com


Rijschool van Hees

Contact

Rijschool
Zuiddijk 392
1505HE Zaandam
Nederland

Telefoon: 0756 165129
Mobiele telefoon: 0647241941

E-mail: rafi_vanhees@hotmail.com
Website: www.rijschoolvanhees.nl

Opmerkingen

--

Beschrijving

Rijschool Van Hees is de meest ervaren rijschool van de Zaanstreek. Dat kan ook niet anders want we bestaan inmiddels al sinds 1935! Omdat we al zo lang bestaan is er een enorme berg kennis vergaard en weten wij exact wat er komt kijken bij jouw rijopleiding. En dat is niet het enige waardoor wij al zo lang bestaan. De mensen weten ons inmiddels te vinden vanwege de kwaliteit die wij leveren. Kwaliteit én betrouwbaarheid. We zijn een bedrijf wat recht door zee gaat, of laten we zeggen, over de weg ;-). Bij ons vind je geen ondoorzichtige constructies, vreemde voorwaarden of financiële constructies. Dat hebben we nooit gedaan en dat zullen we in de toekomst ook niet gaan doen. Betrouwbaar, kwaliteit en duidelijkheid, dat is ons credo! Zo zijn we groot geworden en dat willen we blijven. Ondersteund door onze instructeurs, gedegen materiaal en een mooi pand zijn wij hét aanspreekpunt voor jouw rijopleiding!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl