Marcel Knoop Rijopleidingen zoekt

Rij opleider Categorie B ( A, AM2, BE )

  • Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Vaste baan ( 40 uur )

Marcel Knoop Rijopleidingen heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden voor het (B) auto, (A) motor en ( E) aanhanger/ caravan achter auto rijbewijs. We onderscheiden ons in de regionale markt door een breed aanbod van rijopleidingen (A,B,BE,Theorie en in de toekomst scooter/brommer), en onze hoge kwaliteit van lesgeven. Wij zijn per direct op zoek naar een rijopleider man/vrouw in het bezit van instructeurbewijs B, A, BE of iemand die gecertificeerd is voor een van deze categorieŽn en binnen onze rijschool wil doorgroeien. Functie eisen: In het bezit van minimaal instructeurbewijs B. of A Afgeronde middelbare schoolopleiding Uitstekende communicatieve vaardigheden Vloeiend Nederlands in woord en geschrift Flexibele instelling en absoluut geen 9-5 mentaliteit Bereidheid om op zaterdag te werken Klant en service gericht In bezit van eigen vervoer (huis-werk) Bij voorkeur woonachtig in regio Nieuwerkerk aan den IJssel of omstreken Op korte termijn beschikbaar Wij bieden: Een dynamische baan in een groeiende onderneming met een leuk team Een marktconforme beloning Flexibiliteit in werktijden Variatie in werkzaamheden Voldoende doorgroeimogelijkheden.

Autorijopleiding

Functie-omschrijving
Minimaal MBO 3 niveau Je bezit een rijbewijs, categorie B, en je bent in het bezit zijn van een geldig diploma voor rijinstructeur, categorie B ( of in afrondende fase opleiding) Ervaring als rijinstructeur is prettig Je bent sociaal en communicatief vaardig; Je kunt zelfstandig werken en draagt verantwoordelijkheid. Je bent bereidt om minimaal 2 avonden per week te werken en op zaterdag . Affiniteit met motorrijden is een prť

Reageren via
rijschool@marcelknoop.nl of 0180-313069


Marcel Knoop Rijopleidingen

Contact

Nieuwerkerk aan den IJssel
De Vijf Boeken 1H
2911BL Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

Telefoon: 0180 313069
Mobiele telefoon: 0611703459

E-mail: rijschool@marcelknoop.nl
Website: www.marcelknoop.nl

Opmerkingen

Meer informatie : Marcel Knoop Rijopleidingen De Vijf Boeken 1H 2911BL Nieuwerkerk aan den IJssel

Beschrijving

Het team van Marcel Knoop Rijopleidingen leidt jonge en oudere mensen op in het behalen van hun rijbewijs voor auto, motor, bromfiets en aanhanger. Ook leiden we mensen op die een beperking hebben of die het niet gemakkelijk hebben met leren. Om onze klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen zijn we op zoek naar een gedreven rijopleider zonder 9-5 mentaliteit. We zoeken een man/vrouw die in het bezit is van het certificaat rijopleider Categorie B of hiervoor studeert en een stageplaats zoekt. Onze toekomstige collega is een teamspeler. met belangstelling voor mensen, wil een specialist worden in het werken met een grote diversiteit aan mensen en gaat uitdagingen niet uit de weg. Woonachtig in de regio Zuidplas of is bereidt om daar te komen wonen. Wij bieden een marktconform salaris. Een uitdagende baan met legio doorgroeimogelijkheden in een ambitieus team en een groeiende markt.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl