Rijschool de Rijk zoekt

Goede, service gerichte, rij-instructeur m/v

  • Den Haag
  • Franchise

Rij-instructeur m/v Parttime, met doorgroei mogelijkheden naar full time Categorie B en eventueel Am. Op franchise basis.

Autorijlessen

Functie-omschrijving
Ben jij gemotiveerd om leerlingen op te leiden tot een veilige, zelfstandige en sociale weggebruiker? Ben je geduldig en heb je passie voor het vak? Ben jij ook 2 avonden of zaterdags beschikbaar? Bij voorkeur ris gecertificeerd. In het bezit van een nette recente lesauto. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal. En Doe jij ook aan zelfreflectie??? Als een leerling zakt denk jij dan: Het komt door de examinator of door de examen route! De leerling heeft het fout gedaan terwijl ik het hem toch verteld heb! Ik heb niks verkeerd gedaan want ik doe het al jaren zo! Of Is je eerste gedachte waar kan ik mezelf verbeteren zodat dit in de toekomst beter gaat? Kan jij aan deze eisen voldoen en kies je bij zelfreflectie voor het laatste? Dan bieden wij: Een gezonde rijschool waar de leerlingen op de eerste plaats staan Gezond klantenbestand Lesbord, visitekaartjes, leskaarten en inschrijfformulieren Reserveren van tussentijdse toetsen en praktijkexamens

Reageren via
info@rijschoolderijk.nl


Rijschool de Rijk

Contact

Statenlaan 143 b
2582GK Den Haag
Nederland

Telefoon: 0703 555854
Mobiele telefoon: 0646244444

E-mail: info@rijschoolderijk.nl
Website: www.rijschoolderijk.nl

Opmerkingen

Rij-instructeur m/v! Categorie B en eventueel Am. Op franchise basis.

Beschrijving

Den Haag Rijschool de Rijk is op zoek naar een goede rij-instructeur!!!!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl