Verkeersschool Teamwork zoekt

Rijinstructeur B (motor en/of BE is een pre)

  • Zutphen
  • Fulltime/Parttime

Wil je werken in een gezellig klein team, ben je klantgericht en heb je teamspirit? Wil je graag je eigen werkdagen en tijden kiezen (minimaal 2 avonden en de zaterdag)? Wil je een marktconform salaris en ruimte krijgen voor persoonlijke en werkgerelateerde ontwikkeling?

Rijinstructie

Functie-omschrijving
Wat zoeken wij; - Instructeur met een geldige WRM rijinstructie B (Motor en/pf BE is een pre) - MBO werk en denk niveau - Flexibel inzetbaar (avonden/zaterdag) - Sociaal en communicatief vaardig - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Teamspirit en klant gericht - Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen

Reageren via
verkeersschoolteamwork@gmail.com


Verkeersschool Teamwork

Contact

Hoofdkantoor
Spittaalstraat 108
7201EG Zutphen
Nederland

Telefoon: 0575 543818
Mobiele telefoon: 0686803606

E-mail: verkeersschoolteamwork@gmail.com
Website: www.verkeersschoolteamwork.nl

Opmerkingen

Wij bieden rijlessen aan voor de auto, motor en aanhanger. Onze auto-rijopleiding kan gevolgd worden vanaf 16,5 jaar. Tijdens de rijlessen besteden we aandacht aan het ontwikkelen van de rijvaardigheid en, minstens zo belangrijk, aan je verantwoordelijkheidsgevoel op de weg. Ook bij de motorrijlessen is het nemen van je verantwoording essentieel. Verkeersschool Teamwork vindt tevens het plezier in auto- of motorrijden erg belangrijk. Onze instructeurs hebben passie voor het vak en dit dragen ze uit!

Beschrijving

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Wij werken met jou aan deze basis, bijvoorbeeld door je bekend te maken met de motor of auto en door je wegwijs te maken in het verkeer. Verkeersschool Teamwork is werkzaam in de regio Zutphen | Deventer en omstreken. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Verkeersschool Teamwork in Zutphen door te bellen naar 0575-543818 of stuur een WhatsApp bericht!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl