Rijschool Veldkamp zoekt

Rij-instructeur cat, A (m/v)

  • Den Haag- eo
  • Deeltijd en/ of voltijd

Met SPOED zijn wij opzoek naar een instructeur voor de categorie A. Ben jij een ondernemende maar bovenal gemotiveerde rij-instructeur die de kandidaten op de motor volgt? Ben je in het bezit is van een geldige bevoegdheidspas voor de categorie A. Dan zijn wij opzoek naar jou. Je zal rijlessen verzorgen als franchisenemer onder de naam Veldkamp. Als je bij ons werkt als rij-instructeur, is het van belang dat de leerlingen centraal staan en dat je het kwaliteit van de rijschool weet waar te borgen. Ook is het belangrijk dat de lessen leuk maar vooral leerzaam zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je met enthousiasme les geeft. Het is jou taak om de leerlingen te begeleiden tot zelfstandig en veilige weggebruikers met als doel het behalen van het rijbewijs. Onze rijlessen verzorgen wij in Den Haag en omstreken. Als franchisenemer ben je flexibel en verantwoordelijk voor het inplannen en begeleiden van de leerlingen. Wij staan voor tevreden leerlingen en zien dat graag terug in de werkwijze van onze rij-instructeurs. Wij leveren immers alleen kwaliteit. Kandidaten volgen op de motor is verplicht.

Rijinstructeur - Rijinstructrice

Functie-omschrijving
Functie eisen WRM bevoegd categorie A (A en B mag ook) Commercieel getalenteerd Verzorgde uitstraling Goede sociale en communicatieve vaardigheden Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Reageren via
Mail@rijschoolveldkamp.nl


Rijschool Veldkamp

Contact

woonadres
Waddenzee 94
2631NK Nootdorp
Nederland

Telefoon: 0158 878807
Mobiele telefoon: 0644309696

E-mail: mail@rijschoolveldkamp.nl
Website: www.rijschoolveldkamp.nl

Opmerkingen

Wij zijn met spoed opzoek naar een rij-instructeur voor de catogorien B. Ben jij een ondernemende en bovenal gemotiveerde franchisenemer die voor kwaliteit Staat? Solliciteer dan nu.

Beschrijving

Door de enorme stijging van nieuwe leerlingen zijn wij met SPOED opzoek naar een franchisenemer die ons team komt versterken. Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid op nummer één! Geldt dit ook voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer bij Rijschool Veldkamp! Wij verzorgen rijlessen in Den Haag en omstreken.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl