Roadmasters Rijopleidingen zoekt

Rij-instructeur cat. B (m/v)

  • Zaanstad en omgeving
  • deeltijd en/of voltijd

Roadmasters Rijopleidingen is met SPOED op zoek naar een ondernemende maar bovenal gemotiveerde rij-instructeur/rij-instructrice, in de leeftijd van 20-45 jaar, die in het bezit is van een geldige bevoegdheidspas voor de categorie B. Je zal rijlessen geven als franchisenemer onder de naam Roadmasters Rijopleidingen. Als je bij ons werkt als rij-instructeur, is het van belang dat je weet waar jongeren zich vandaag de dag mee bezighouden. Ook is het belangrijk dat de lessen leuk maar vooral leerzaam zijn. Je moet je kunnen inleven in de leerling zodat je hun zelfvertrouwen naar boven kan halen. Verder vinden wij het belangrijk dat je met enthousiasme les geeft en graag werkt met vaak jongere mensen. Het is jou taak om de leerlingen te begeleiden tot zelfstandig en veilige weggebruikers met als doel het behalen van het rijbewijs. Onze rijlessen verzorgen wij in Zaanstad en omstreken. Als franchisenemer bij ons ben je flexibel en verantwoordelijk voor het inplannen en begeleiden van de leerlingen. Wij staan voor tevreden leerlingen en zien dat graag terug in de werkwijze van onze rij-instructeurs. Wij leveren immers alleen kwaliteit.

Rijinstructie B

Functie-omschrijving
Bij RoadMasters RijOpleidingen werken wij met een prettige informele werksfeer waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staat.

Reageren via
info@roadmasters.nl


Roadmasters Rijopleidingen

Contact

Les gebied in Zaandam, Alkmaar, Hoorn
Marten Michielshof 39
1483CB De Rijp
Nederland

Telefoon: 0752 340555
Mobiele telefoon: 0652573781

E-mail: info@roadmasters.nl
Website: www.roadmasters.nl

Opmerkingen

Interesse in een baan als rijinstructeur bij RoadMasters Rijopleidingen? Stuur dan je motivatiebrief en CV inclusief foto naar info@roadmasters.nl Wellicht maak jij binnenkort deel uit van dit leuke en enthousiaste team!

Beschrijving

Roadmasters Rijopleidingen Is voortdurend in beweging. Wij geven rijlessen in Zaandstad en omstreken. We groeien enorm in leerlingen daarom zijn wij met spoed opzoek naar een franchisenemer die ons team komt versterken.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl