ANWB Rijopleiding Eindhoven zoekt

Met SPOED jou als Rij Coaches CAT. B! Lesrooster tot 18.00 uur!

  • Eindhoven - Helmond
  • Loondienst voltijd/deeltijd/ ZZP

Goed op weg met een baan bij ANWB Rijopleiding EIndhoven ANWB Rijopleiding wil leerlingen op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het lÚven staan bij onze formule centraal.

Rij instructie CAT. B

Functie-omschrijving
* Je bent in bezit van geldige WRM bevoegdheidspas * Je bent in staat geldige VOG verklaring te overleggen * Je werkt resultaatgericht * Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden

Reageren via
mverhouden@anwb-rijopleiding.nl of 040 - 28 27 640


ANWB Rijopleiding Eindhoven

Contact

Eindhoven
Frederiklaan 1B
5616NB EINDHOVEN
Nederland

Telefoon: 0402 827640
Mobiele telefoon: 0610479546

E-mail: admin@anwbrijopleidingeindhoven.nl
Website: www.anwb.nl/auto/rijbewijs/rijschool-eindhoven

Opmerkingen

WAAROM? DAAROM! - Een stabiele, groeiende organisatie - LESROOSTER TOT 18.00 UUR!! - Marktconform salaris - Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - Innovatieve lesmethodes/ gebruik van tablet - Ontzorging; geen financiŰle handelingen met cursisten in de auto - Vergoeden WRM bijscholing, bieden doorgroeimogelijkheden - Bij behalen gestelde targets. extra dertiende bruto maandloon

Beschrijving

ANWB Rijopleiding Eindhoven is per direct op zoek naar Rijcoaches B Wil jij graag leerlingen plezierig, veilig en professioneel op weg helpen en werken voor de grootste Rijopleider van Nederland? ANWB Rijopleiding (ARO) is een 100% dochter onderneming van ANWB en met 50 vestigingen en meer dan 350 rij-coaches de grootste rijopleider van Nederland. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het lÚven staan bij onze formule centraal. Als rij coach ben je voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Dat kan zijn voor het auto rijbewijs, maar ook voor andere rijbewijs categorieŰn zoals bijvoorbeeld de motor, aanhangwagen/ caravan, brommer, automaat of rij zekerheid trainingen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van leerlingen in de voorbereiding op het examen, je treedt op als eerste aanspreekpunt voor leerlingen en je bent een ambassadeur voor ANWB Rijopleiding. Dat wil zeggen dat je werkt met lesmateriaal van deze formule om leerlingen op kwalitatief hoog niveau en gestructureerd op te leiden. Verder kun en wil jij zelfstandig goede lesadviezen geven, en de nodige vervolglessen ook verkopen aan leerlingen. Natuurlijk werk je gedisciplineerd, en houd je de vorderingen en planningen van leerlingen goed bij. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent over je vak, graag werkt met meestal jonge leerlingen en het leuk vindt om op prettige wijze met andere rij coaches samen te werken.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl