Rijschool Appie zoekt

Rij-instructeur(trice) categorie B en A is welkom.

  • Hengelo
  • Deeltijd met uitzicht op vast

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde rij-instructeur voor de categorie B. A is ook welkom uiteraard! Aantal uren in overleg. Planning wordt voor je geregeld. Zoek jij een nieuwe uitdaging solliciteer dan snel.

Hengelo en omstreken

Functie-omschrijving
Je hebt een geldige WRM certificaat categorie B. Je bent ambitieus en ondernemend . Je bent flexibel en bereid om in de avonduren en op zaterdag te werken. Je bent representatief. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal. Je werkt resultaatgericht. Je bent woonachtig in Hengelo of omgeving.

Reageren via
CV met motivatie naar info@rijschoolappie.nl


Rijschool Appie

Contact

Hoofdkantoor
Berfloweg 264 B
7553JX Hengelo
Nederland

Telefoon: 0614 987999
Mobiele telefoon: 0614987999

E-mail: info@rijschoolappie.nl
Website: www.rijschoolappie.nl

Opmerkingen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde rij-instructeur voor de categorie B. A is ook welkom uiteraard! Aantal uren in overleg. Planning wordt voor je geregeld. Zoek jij een nieuwe uitdaging solliciteer dan snel.

Beschrijving

Rijschool Appie is een CBR erkende rijschool met vakkundige rij-instructeurs in Hengelo sinds 1993. Wij zijn een familiebedrijf en hebben de meest concurrerende lesprijzen. Al onze rij- instructeurs beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten voor het geven van al onze rij- opleidingen. (autorijlessen, motorrijlessen, theorielessen en spoedopleidingen). Door onze jarenlange ervaring in de rijschoolbranche bieden wij kwalitatieve rij- opleidingen aan in Twente, waardoor onze slagingspercentage ver boven het landelijk gemiddelde ligt. Onze rijlessen worden gegeven in Hengelo, Enschede, Borne, Delden en omstreken.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl