Louana Rijopleidingen BV zoekt

Rijinstructeur of rijinstructrice

  • Zevenaar
  • Vaste baan in loondienst, fulltime of parttime

Wil je in loondienst werken en toch je eigen agenda plannen? Louana Rijopleidingen is met SPOED op zoek naar een gemotiveerde rijinstructeur of instructrice, die in het bezit is van een geldige bevoegdheidspas voor de categorie B. Als je bij ons komt werken als rijinstructeur voor minimaal 30 uur per week krijg je een eigen lesauto ter beschikking en maak jezelf je planning met de aan jouw toegewezen leerlingen.

Wij verzorgen rijopleidingen in examenkring Arnhem

Functie-omschrijving
Wij vragen: - een geldig instructeurscertificaat B of bijna afgeronde opleiding; - goede communicatieve vaardigheden; - goede beheersing van de Nederlandse taal; - geen 9 tot 5 mentaliteit; Wij bieden: - loondienst met een vast dienstverband bij goed functioneren; - marktconforme salariŽring; - een prettige werksfeer; - grote zelfstandigheid;

Reageren via
Spreekt dit je aan, stuur dan je reactie naar: Louana Rijopleidingen Tav. Ronald Visser Didamseweg 86, 6901 JT Zevenaar of mail naar: info@louana.nl


Louana Rijopleidingen BV

Contact

Vestigingsadres
Didamseweg 86
6901JT ZEVENAAR
NEDERLAND

Telefoon: 0316 528454
Mobiele telefoon: 0635113500

E-mail: info@louana.nl
Website: www.louana.nl

Opmerkingen

Kom ons team versterken en meld je aan ....... want,,,,,,,,,,,, wij hebben het best wel druk!

Beschrijving

Louana Rijopleidingen is een leuk bedrijf om voor te werken. Korte lijntjes, loondienst contract maar toch een grote mate van zelfstandigheid. Je plant zelf je agenda in de lesauto van de Verkeersschool die na werktijd bij jou voor de deur staat.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl