ANWB Rijopleiding Eindhoven zoekt

rij instructeurs categorie B

  • Eindhoven- Helmond
  • Full Time / Partime/ ZZP

Heb jij LEF, humor, verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiast, gedreven! Dan zijn wij op zoek naar JOU! Je bent werkzaam in een gemotiveerd en enthousiast team van rij-instructeurs. ANWB Rijopleiding is DE trendsetter in opleidingen; Altijd ongoing op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Als rij coach ben je voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Dat kan zijn voor het auto rijbewijs, maar ook voor andere rijbewijs categorieŰn zoals bijvoorbeeld de motor, brommer, automaat of rij zekerheid trainingen. Je bent verantwoordelijk in het begeleiden van leerlingen in de voorbereiding op het examen, je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de leerling en je bent een ambassadeur voor ANWB Rijopleiding. Dat wil zeggen dat je werkt met lesmateriaal van deze formule, om leerlingen op kwalitatief hoog niveau en gestructureerd op te leiden. Verder kun en wil jij zelfstandig goede les adviezen geven, en de nodige vervolglessen ook motiveren aan leerlingen. Natuurlijk werk je gedisciplineerd, en houdt je de vorderingen van leerlingen goed bij via geautomatiseerde systemen(Tablet)

Rij instructie B

Functie-omschrijving
Je bent in staat om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen;VOG Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; MBO denk- en werkniveau; WRM gecertificeerd WAT WIJ BIEDEN: * Plezierige baan met passend marktconform loon * Maar.... twee avonden planning tot 19.30 uur * Dag in de week vrij * Zaterdag Planning tot 12.30 uur! * Innovatieve lesmethodes/ Tablet * Kosten voor bijscholing/ WRM applicatie etc. werkgever * Wij regelen de ONLINE planning, administratie en beheer van je rijlessen. Klinkt dit goed? Lef om te reageren? BEL'; 040 - 28 27 640 of kom aan aan voor een kop koffie! ANWB Rijopleiding ,Frederiklaan 1 B te Eindhoven

Reageren via
040- 28 27 640 of mail eindhoven@anwb-rijopleiding.nl


ANWB Rijopleiding Eindhoven

Contact

Eindhoven
Frederiklaan 1-B
5616NB Eindhoven
Nederland

Telefoon: 0402 827640
Mobiele telefoon: 0610479546

E-mail: mverhouden@anwb-rijopleiding.nl
Website: www.anwb.nl/auto/rijbewijs/rijschool-eindhoven

Opmerkingen

Vacatures bij ANWB Rijopleiding ANWB Rijopleiding, een 100% dochter van ANWB, is met meer dan 50 landelijk verspreide vestigingen en meer dan 300 instructeurs de grootste franchise organisatie voor rijopleidingen en rijvaardigheidstrainingen in Nederland. Met een compleet pakket voor elk rijbewijs en veel aandacht voor opleidingen op het gebied van rijzekerheid, onderscheidt ANWB Rijopleiding zich nadrukkelijk binnen de branche. ANWB Rijopleiding wil leerlingen op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het lÚven staan bij onze formule centraal. Wegens snelle uitbreiding van het aantal vestigingen en een explosieve groei van leerlingen die zich bij ons aanmelden zijn wij per direct en landelijk op zoek naar ANWB Rijopleiding Rijcoaches.

Beschrijving

ANWB Rijopleiding verzorgt rijopleidingen door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor je auto-, motor-, bromfiets-, camper- en aanhangwagen rijbewijs.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl