Rijschool 023 zoekt

zzp-instructeur (cat. B)

  • Haarlem
  • Rijinstructeur cat. B.

Rijschool 023 is per direct opzoek naar een enthousiaste zzp-Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste zzp-instructeur (cat. B) als versterking van ons team! Zowel op fulltime als op parttime basis. Ben jij: In het bezit van je WRM-instructeur bewijs categorie B. Representatief In het bezit van een eigen lesauto Flexibel Klantgericht maar ook serieus in de instructie Woonachtig in de omgeving van Haarlem (bij voorkeur binnen een straal van 15km) Dan zoeken wij jou! Wij bieden: Een uitdagende functie binnen een organisatie met een prettige werksfeer Goede arbeidsvoorwaarden Marktconform salaris Ben jij opzoek naar een leuke baan in de instructie bij een goede en gezellige rijschool verstuur dan je cv en motivatie via onderstaand email adres. info@rij023.nl

rij opleidingen

Functie-omschrijving
Goede beheersing van de Nederlandse taal, geduldig, vriendelijk, klantgericht, flexibel en In het bezit van je WRM-instructeur pas.

Reageren via
info@rij023.nl


Rijschool 023

Contact

Haarlem
Twickel 51
2036CA Haarlem
Noord-Holland

Telefoon: 0237 854052
Mobiele telefoon: 0623236393

E-mail: info@rij023.nl
Website: www.rij023.nl

Opmerkingen

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste zzp-instructeur (cat. B) als versterking van ons team! Zowel op fulltime als op parttime basis. Ben jij: In het bezit van je WRM-instructeur bewijs categorie B. Representatief In het bezit van een eigen lesauto Flexibel Klantgericht maar ook serieus in de instructie Woonachtig in de omgeving van Haarlem (bij voorkeur binnen een straal van 15km) Dan zoeken wij jou! Wij bieden: Een uitdagende functie binnen een organisatie met een prettige werksfeer Goede arbeidsvoorwaarden Marktconform salaris Ben jij opzoek naar een leuke baan in de instructie bij een goede en gezellige rijschool verstuur dan je cv en motivatie via onderstaand email adres. info@rij023.nl

Beschrijving

Rijschool 023 is de rijschool die boven alle andere rijscholen wilt uitblinken. Dit doen wij door ons te onderscheiden op gebied van klantgerichtheid, deskundige instructie met vooruitstrevend lesmateriaal en een ontspannen sfeer in de auto! Wij staan bekend om onze goede resultaten en hechten hier dan ook veel waarde aan. Mede dankzij deze resultaten willen wij nu verder gaan uitbreiden..

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl