Jaap Speelziek Opleidingen zoekt

Rij-instructeur T, C, CE of D (m/v) met of zonder ervaring

  • Ede, Varsseveld
  • full- of parttime dienstverband

Wij bieden een leuke werkomgeving met goede verdiensten. Als je nog niet in bezit bent van een WRM certificaat om les te mogen geven dan kun je via ons de opleiding voor rij-instructeur volgen. Wij financieren die opleiding voor en je krijgt een goede begeleiding van onze coaches. Je kunt rekenen op de ondersteuning van ons informele dynamisch team van kantoormedewerkers en 40 collega instructeurs. Wij dragen zorg voor jouw verdere training en nascholing en er zijn doorgroeimogelijkheden naar andere rijbewijscategorieën. Kijk op onze website voor meer info over deze vacature!

Instructeur

Functie-omschrijving
Dit ga je doen: • Je bent verantwoordelijk voor het praktisch en theoretisch opleiden van cursisten in het rijbewijstraject; • Je werkt nauw samen met collega-instructeurs en met collega’s van de planning en administratie; • Je rapporteert aan de teamleider. Je hebt: • Een WRM-certificaat is een pré; • Goede contactuele eigenschappen en beheersing van de Nederlandse taal. Dit bieden wij: Jaap Speelziek Opleidingen biedt een gezellig team. We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer. Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waar collegialiteit en samenwerking de sfeer bepalen. In overleg bepaal je je eigen werktijden. Dit alles wordt beloond met een passend salaris en scholingsmogelijkheden om les te kunnen geven in meerdere categorieën. Dit alles wordt beloond met een passend salaris. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageren via
pz@speelziek.nl


Jaap Speelziek Opleidingen

Contact

Hoofdkantoor
Frankeneng 104
6716AA Ede
NL

Telefoon: 0854 877100
Mobiele telefoon: 0600000000

E-mail: pr@speelziek.nl
Website: www.speelziek.nl

Opmerkingen

Jaap Speelziek Opleidingen biedt een gezellig team. We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer. Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waar collegialiteit en samenwerking de sfeer bepalen. In overleg bepaal je je eigen werktijden. Dit alles wordt beloond met een passend salaris en scholingsmogelijkheden om les te kunnen geven in meerdere categorieën. Dit alles wordt beloond met een passend salaris.

Beschrijving

Jaap Speelziek is niet zomaar een rijschool. Jaap Speelziek is anders dan de rest. Groter, beter en vooral prettiger. Een familiebedrijf waar service op de eerste plek staat. Wij helpen kandidaten on het rijbewijs te behalen! Jaap Speelziek is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Ede / Barneveld / Aalten. Als een van de grootste rijscholen van Nederland leidden wij al tienduizenden kandidaten op tot veilige weggebruikers. En dat doen we nog steeds met volle overtuiging en met veel plezier!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl