verkeersschool Benny van Dijk zoekt

Rij-instructeur categorie B

  • Omgeving Hardenberg en Almelo
  • Fulltime en/of parttime zzp-er

Wij zijn op zoek naar een rij-instructeur voor de categorie B. Als rij-instructeur bij Benny van Dijk ben je verzekerd van een afwisselende baan waar je de ruimte krijgt je talenten verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een collegiale sfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

Rij-instructie categorie B

Functie-omschrijving
Je bent in het bezit van een geldige WRM bevoegdheid voor de categorie B Je bent flexibel en bereid ook op avonden en eventueel op de zaterdag te werken Je bent een enthousiaste en frisse persoonlijkheid Je bent sociaal en communicatief vaardig Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen

Reageren via
E mail of telefonisch.


verkeersschool Benny van Dijk

Contact

Hoofdkantoor
Jan Prengerweg 2
7693td sibculo
nederland

Telefoon: 0523 241540
Mobiele telefoon: 0653672104

E-mail: tinekevandijk@hotmail.com
Website: www.bennyvandijk.nl

Opmerkingen

Wij zoeken een ambitieuze, gedreven rij-instructeur die met zijn of haar kennis en vaardigheden een waardevolle toevoeging is voor ons groeiende bedrijf. Wil jij werken in een bedrijf waar al een stevige basis ligt? Check dan onze vacature!

Beschrijving

Verkeersschool Benny van Dijk heeft een jarenlange ervaring en grote klantenkring. In de regio's Hardenberg en Twenterand zijn wij een begrip. Betrouwbaar en succesvol zijn, daar gaan wij voor! Interesse? We zien jouw reactie graag tegemoet!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl