Dek Opleidingen zoekt

instructeur C/D/E en nascholing

  • Terneuzen - Goes - Bergen op Zoom
  • Full time

Dek Opleidingen is al ruim 40 jaar een begrip in Zeeland voor wat betreft theoretische en praktische opleidingen op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek. Wij zijn een groeiende organisatie en op zoek naar een ambitieuze gemotiveerde medewerker om ons team, standplaats Terneuzen, te komen versterken. In verband met de groeiende vraag naar transport- en nascholingsopleidingen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime instructeur voor de rijbewijscategorieën C/CE/D en voor nascholingsopleidingen (code 95). In deze functie ben je voornamelijk bezig met het opleiden van leerlingen naar het examenniveau voor de betreffende opleiding. Dit doe je middels enthousiaste en intensieve begeleiding en coaching. Tevens houd je de planningen en leskaarten van leerlingen bij en evalueer je opleidingen en trainingen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor het in goede staat houden van je eigen lesvoertuig. Bovendien draag je het imago van Dek uit en stel je jezelf representatief op naar klanten en medeweggebruikers. Ons opleidingsaanbod van nascholingsopleidingen is zeer uitgebreid. Gedurende het dienstverband zul je stapsgewijs worden geďntroduceerd in ons scala. Voorbeelden van dergelijke opleidingen die relatief vaak worden gegeven zijn zuinig rijden (HNR) en digitale tachograaf.

Rijbewijzen - Transport - Logistiek - Veiligheid

Functie-omschrijving
Voor deze functie gaat de voorkeur uit naar iemand die in het bezit is van een instructiebewijs, maar wij nodigen ook mensen uit die nog niet in het bezit zijn van een instructiepas om te solliciteren. Je doorloopt in dat geval eerst een opleiding tot rijinstructeur voor de personenauto en groeit later door tot instructeur voor de zwaardere categorieën. Wij prefereren iemand met enkele jaren ervaring in de sector transport en eventueel logistiek, bijvoorbeeld als beroepschauffeur. Het bezit van het vrachtwagenrijbewijs is een belangrijk selectiecriterium. Verder zijn we op zoek naar iemand die beschikt over de volgende persoonlijke eigenschappen/competenties: • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden • Didactische vaardigheden; • Geduldig; • Inlevingsvermogen; • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken; • Een enthousiaste houding; • Oplossingsgericht; • Bereidheid tot het werken in de avonden en op zaterdagen.

Reageren via
erika@dek.nl


Dek Opleidingen

Contact

Hoofdkantoor
Verrijn Stuartweg 16
4462GE Goes
Nederland

Telefoon: 0113 223140
Mobiele telefoon: 0113223140

E-mail: remco@dek.nl
Website: www.dek.nl

Opmerkingen

-

Beschrijving

Dek Opleidingen is dé opleider van Zuid-West Nederland voor alle rijbewijzen met kwaliteit, service en een hoog slagingspercentage voor alle categorieën (auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, vrachtauto, bus, trekker). Naast de opleidingen voor alle rijbewijzen verzorgt Dek Opleidingen ook diverse logistieke opleidingen, trainingen op gebied van ARBO en Veiligheid en chauffeurstrainingen. Op ons unieke verkeersoefenterrein in Goes verzorgen wij ook veiligheids- en antisliptrainingen.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl