ANWB Rijopleiding Limburg zoekt

rij-instructeur B

  • Maastricht - Heerlen
  • Parttime/Fulltime

Wat ga jij doen? Je bent voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van leerlingen in de voorbereiding op het examen, je treedt op als eerste aanspreekpunt voor leerlingen en je bent een ambassadeur voor ANWB Rijopleiding. Dat wil zeggen dat je werkt met lesmateriaal van deze formule om leerlingen op kwalitatief hoog niveau en gestructureerd op te leiden. Verder kun en wil jij zelfstandig goede lesadviezen geven, en de nodige vervolglessen ook verkopen aan leerlingen. Natuurlijk werk je gedisciplineerd, en houd je de vorderingen en planningen van leerlingen goed bij. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent over je vak, graag werkt met meestal jonge leerlingen en het leuk vindt om op prettige wijze met andere rijcoaches samen te werken.

rijschool

Functie-omschrijving
- Je bent in het bezit van een geldige WRM bevoegdheid; - Je bent in staat om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen; - Je bent flexibel en bereid om in de avonduren en op zaterdag te werken; - Je bent representatief, omdat je een verzorgde uitstraling belangrijk vindt voor je leerlingen; - Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal; - Je werkt resultaatgericht, wat ook blijkt uit je slagingspercentage dat bovengemiddeld is; - MBO denk- en werkniveau.

Reageren via
e-mail


ANWB Rijopleiding Limburg

Contact

MAASTRICHT
Sibemaweg 20
6224DC MAASTRICHT
NL

Telefoon: 0433 626205
Mobiele telefoon: 0654360222

E-mail: maastricht@anwb-rijopleiding.nl
Website: www.anwb-rijopleiding.nl

Opmerkingen

Vacature ANWB Rijopleiding Limburg

Beschrijving

ANWB Rijopleiding is toonaangevend in heel Nederland als het gaat om rijopleidingen. Ook in Limburg is de ANWB sinds 1999 actief. Met vestigingen in Maastricht, Venlo en Sittard zijn we voor de leerling altijd dichtbij. Een hoog slagingspercentage, representatieve lesauto's en scherpe tarieven zorgt ervoor dat we marktleider zijn in LImburg op het gebied van autorijlessen.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl