Regionaal Motor Trainings Centrum RMTC zoekt

Motorinstructeur

  • Regio Haarlem/Haarlemmermeer/Bollenstreek
  • Motor instructie A

MET SPOED gezocht free-lance motorinstructeur voor de zaterdag en eventueel avonduren. Mogelijkheid tot werken doordeweeks overdag en langdurige samenwerking is aanwezig. Ervaring en KGI instructeurs genieten de voorkeur maar ook andere kandidaten zijn welkom om te reageren. Middels ons online agenda/reserveringssysteem kunt u zelf bepalen op welke momenten en hoeveel uw wilt werken. Nog niet in het bezit van de A-WRM bevoegdheid maar dit voornemens te behalen of al met de opleiding bezig? Ook dan zijn wij geÔnteresseerd. Stage en interne begeleiding is mogelijk.

Motorinstructie

Functie-omschrijving
Geldige WRM bevoegdheid A, goede beheersing Nederlandse taal. Zelfstandig kunnen werken en eigen initiatief tonen. Problemen kunnen oplossen en eigen ideeŽn inbrengen worden erg gewaardeerd.

Reageren via
Bij voorkeur via mail

Solliciteer direct Arrow

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.


Regionaal Motor Trainings Centrum RMTC

Contact

Kantoor/rijschool
Pesetaweg 101
2153PJ Nieuw-Vennep
Nl

Telefoon: 0639 398813
Mobiele telefoon: 0639398813
E-mail: info@rmtc.nl

Website: www.rmtc.nl

Opmerkingen

Motorinstructeur gezocht

Beschrijving

RMTC is een motorrijschool in de regio Haarlemmermeer/Bollenstreek en richt zich uitsluitend op het geven van motorrijlessen en aanvullende opleidingen. Wegens uitbreiding en verwachte drukte zijn wij op zoek naar een of meerdere instructeurs ( m/v ) Aantal uren en lesdagen is in overleg en afhankelijk van het aanbod. Stuur uw CV naar info@rmtc.nl tav. M.Kuiper website www.rmtc.nl


Terug naar het overzicht