Meijer Rijopleidingen zoekt

Rij instructeur cat. B

  • Omgeving Lelystad
  • Zelfstandige

Meijer Rijopleidingen is een gezonde onderneming dat wegens flinke groei op zoek is naar een instructeur/instructrice in de categorie B die ons team wil komen versterken voor minimaal 20 uur per week met uitloop naar 30 uur per week Starten per DIRECT!!

Rij instructie

Functie-omschrijving
Je bent in het bezit van een geldig instructeursbewijs Je bent in het bezit van eigen auto (evt overleg auto via rijschool) Je bent sociaal, loyaal en flexibel Je bent enthousiast Je bent didactisch goed onderlegd Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed Je hebt een representatieve uitstraling Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit Je bent woonachtig in Lelystad eo

Reageren via
Fred Meijer 06 133 133 57


Meijer Rijopleidingen

Contact

Hoofdkantoor
Zaanstraat 6f
8226ND Lelystad
Nederland

Telefoon: 0320 219981
Mobiele telefoon: 0613313357

E-mail: f.meijer3.1@kpnmail.nl
Website: www.meijer-rijopleidingen.nl

Opmerkingen

Verkeersopleidingen

Beschrijving

Meijer Rijopleiding is een jong en dynamische onderneming dat sinds 2010 aan de weg timmert. Wij leiden kandidaten op voor het behalen van het rijbewijs A1, A2 en A (motor), B (personenauto) en BE (aanhanger) Ons werkgebied beslaat geheel Flevoland en de Noord Oost polder. Ons belangrijkste doel is het leveren van een gedegen rij-opleiding, die naast het aanleren van kennis , inzicht en vaardigheden tevens het accent legt op de vorming van (millieu)bewuste en veilige verkeersdeelnemers.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl