Smits Opleidingen zoekt

Rij-instructeur BE met ambitie om door te groeien!

  • Regio Oss, Eindhoven, Tiel, Nijmegen, Arnhem/Duiven
  • Fulltime / Parttime / freelance

GROEIEN Wij groeien en zijn op zoek naar jou! Je bent een enthousiaste en representatieve rijinstructeur, die zelfstandig kan werken binnen een team van meerdere rijinstructeurs. Je kunt leerlingen enthousiasmeren en zorgt ervoor dat ze een kwaliteitsopleiding krijgen. Het is een uitdagende functie en je komt te werken binnen een bekende, gezonde organisatie met een collegiale werksfeer. AMBITIE Ben je een rijinstructeur voor een auto met aanhanger (BE) en heb je de ambitie om verder geschoold te worden? Dan bieden wij de mogelijkheid om het instructeursbewijs voor bijvoorbeeld de (kleine) vrachtwagen te halen, zodat je breder ingezet kunt worden. EXAMENS Jaarlijks hebben we zo’n 800 examens voor het rijbewijs BE.

Auto + aanhangwagen BE

Functie-omschrijving
WERKZAAMHEDEN Je bent enthousiast en representatief. Daarnaast ben je zelfstandig en wil je anderen graag iets bijleren. - Het verzorgen van rijlessen, advieslessen en eventuele toetsen - Je verzorgt mede het onderhoud van je eigen lesvoertuigen - Je hebt contact met de garage en leveranciers WIJ VRAGEN - Je bent in het bezit van het benodigde WRM instructiebewijs BE - Praktische werkervaring - Extra instructeursbewijzen zijn een pré - Klantgerichtheid - Goede contactuele eigenschappen - Communicatieve vaardigheden om met leerlingen te kunnen omgaan en hen te enthousiasmeren - Verantwoordelijkheidsgevoel - Flexibiliteit - Oplossingsgericht denken Herken je je in bovenstaande punten en heb je ambitie om zelf ook door te groeien? Wij leiden je graag op! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je, net als wij, leerlingen begeleidt naar veilige verkeersdeelnemers.

Reageren via
e-mail / telefonisch


Smits Opleidingen

Contact

Oss, Uden/Veghel, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Tiel en Den Bosch
Gasstraat Oost (hoofdkantoor) 28F
5349AV Oss
NL

Telefoon: 0412 625533
Mobiele telefoon: 0412625533

E-mail: a.smits@SmitsOpleidingen.nl
Website: www.SmitsOpleidingen.nl

Opmerkingen

Smits Opleidingen

Beschrijving

Smits Opleidingen is een groeiend opleidingsinstituut op het gebied van verkeer, vervoer en logistiek. De groei van ons bedrijf zorgt voor de nodige uitbreiding van ons huidige team. Wij onderscheiden ons van anderen door onze hoge kwaliteit en vooruitstrevende aanpak. Wij zoeken *B instructeur * AM/A instructeur * BE instructeur * C/CE instructeur Als je enthousiast en representatief is. Daarnaast ben je zelfstandig en bezit de juiste kwaliteiten om onze doelstellingen waar te maken. Werkzaamheden - Je verzorgt het onderhoud van de je eigen lesvoertuig - Je hebt contact met de garage en leveranciers - Je plant zelf leerlingen in - Je hebt zelf contact met leerlingen Wij vragen - In het bezit van instructeursbewijs voor betreffende categorie - Praktische werkervaring - Extra instructiebewijzen is een pré - Klantgericht - Goede contactuele eigenschappen - Organisatietalent - Hoog verantwoordelijkheidsgevoel - Oplossingsgericht denken - Woonachtig in de regio: Oss, Uden, Veghel, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Tiel of Den Bosch (niet verder dan 20 km buiten regio gebied) Wij bieden Een afwisselende en zelfstandige baan met uitdagende projecten en verdere scholingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire voorwaarden. Pas jij bij ons team? Stuur dan een motivatiebrief met uitgebreide CV en foto naar a.smits@smitsopleidingen.nl

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl