RijschoolDenK.nl zoekt

Rijinstructeur cat. B / Best betalende rijschool van Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vaste Baan

Ben jij een enthousiaste, vaardige rijinstructeur maar zit je niet te wachten op alle administratieve rompslomp die hoort bij het plannen van lessen? Prefereer jij te werken met een team? Te leren van elkaar en te sparren mét elkaar? Rijschool DenK biedt je graag die kans!

Wat doe je als rijinstructeur

Als Rijinstructeur bij DenK verzorg je rijopleidingen, neem je proeflessen af en woon je CBR examens bij. Je geeft rijvaardigheidstrainingen en opfrislessen.

Wat wij jou bieden

Wij regelen voor jou de leerlingen, de online agenda, de administratie en het beheer van je lessen. Je hebt geen omkijken naar de planning. Daarnaast staat er een collegiaal en ondersteunend team voor je klaar. Je kan je eigen auto meebrengen of wij regelen er één voor je. Je kan voor ons fulltime en parttime aan de slag: we kijken samen wat het best past.

Wat we graag van jou zien

Wij werken graag met jou samen als je een IBKI instructeur bewijs Cat. B. hebt, de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst en uitstekende theoretische kennis hebt van het verkeer. Daarnaast ben je vrolijk en enthousiast en houd je ons slagingspercentage (hoger dan 66%!) hoog!

Inclusief:

- Telefoon
- Auto
- Tablet
- Sportabbonement
- WRM bijscholing voor je betaald

Klinkt dit goed? Stuur je CV aan Bastiaan Westdijk, info@rijschooldenk.nl

Rij instructie

Functie-omschrijving
Je hebt een IBKI instructeur bewijs Cat B. Lesgeven doe jij volgens de RIS-methode of je hebt minimaal 3 jaar ervaring De Engelse taal beheers je in woord en geschrift. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Uitstekende theoretische kennis van het verkeer.

Reageren via
Mail


RijschoolDenK.nl

Contact

RijschoolDenK.nl Amsterdam-west
De Clercqstraat 17
1053AA Amsterdam
Nederland

Telefoon: 0204 890801
Mobiele telefoon: 0204890801

E-mail: info@rijschooldenk.nl
Website: www.rijschooldenk.nl/info_over-vacatures.html

Opmerkingen

Veel functies beschikbaar op het gebied van verkeer!

Beschrijving

Rijschool DenK is al jaren lang een drukke rijschool in Amsterdam voor Engelse rijlessen en faalangstinstructie. Met 8 instructeurs schakelauto en 3 instructeurs automaat vormen wij een echt team. Daarnaast geven wij wekelijks door het hele land theoriecursussen via ons Theoriehuis.nl

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl