DON Opleidingen zoekt

instructeur C/CE

  • Naaldwijk
  • functie in loondienst

Je bent een instructeur voor het C en/of CE rijbewijs en toe aan een nieuwe stap in je carrière. Je vindt klantcontact leuk en anderen iets leren geeft jou energie! Die energie straal je uit en daarom hebben jouw leerlingen altijd zin om bij jou in de truck te stappen. Klaar voor hun rijlessen. Bovendien werk je maar vier dagen en ben je drie dagen vrij!

instructie

Functie-omschrijving
Naast de rijlessen C(E) verzorg je eventueel ook het nieuwe rijden (HNR), de nascholing rijoptimalisatie en alle bijbehorende nevenwerkzaamheden (zoals ccv praktijktoetsen). Je weet hoe de transportwereld werkt en denkt graag mee met de (zakelijke) klant. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van je instructeurs bevoegdheid categorie C of CE. Je bent bereid om in de avonden en/of zaterdag te werken. Je beheerst de Nederlandse taal en bent representatief.

Reageren via
personeelszaken@donopleidingen.nl


DON Opleidingen

Contact

hoofdkantoor
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Nederland

Telefoon: 0174 623030
Mobiele telefoon: 0174623030

E-mail: myra@donopleidingen.nl
Website: www.donopleidingen.nl

Opmerkingen

n.v.t.

Beschrijving

DON Opleidingen is een Westlands bedrijf met grote naamsbekendheid in de regio. Ooit begon Martien Don met één auto waarin hij autorijles gaf. In vijftig jaar tijd is DON Opleidingen gegroeid naar een groot, volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 260 verschillende opleidingen. We zijn ambitieus en willen klanten meerwaarde bieden.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl