verkeersschool Weijers zoekt

B instructeur

  • Heemstede/Haarlem
  • Fulltime of parttime B rij instructeur

Wij zoeken per direct een fulltime instructeur voor de categorie B. Parttime is ook mogelijk. Verkeersschool Weijers is een bedrijf dat al sinds 1982 op de weg zit, inmiddels geven wij les in alle categorie met een team van instructeurs dat al langere tijd bij elkaar zit. Wij zoeken iemand die zelfstandig in een team kan werken, de Nederlandse taal goed beheerst en die verder denkt dan alleen het lesgeven, hierbij moet je denken aan het plannen, tevreden houden van klanten en ook het verkopen niet vergeet. Ben jij diegene die wij zoeken? mail of bel dan naar verkeersschool Weijers en vraag naar Rolf.

rij instructeur

Functie-omschrijving
Wij vragen: Geen 9 tot 17 mentaliteit. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Een verzorgde uitstraling. Meerdere categorieen in het bezit zijn een pre. Wij bieden: Een marktconform loon. Een eigen auto, eigen leerlingen en vast rooster in overleg. Waar nodig ondersteuning in het opleiden. De leukste leerlingen van Nederland! Nog bezig met de opleiding? wij bieden ook stageplaatsen voor toekomstige medewerkers. Nog niet begonnen met de opleiding? Ook hier hebben wij regelingen voor met een baangarantie.

Reageren via
rolf@verkeersschoolweijers.nl of 0235476333


verkeersschool Weijers

Contact

Industrieweg 4 E
2102LH Heemstede
Nederland

Telefoon: 0235 476333
Mobiele telefoon: 0235476333

E-mail: rolf@verkeersschoolweijers.nl
Website: www.verkeersschoolweijers.nl

Opmerkingen

geen

Beschrijving

Verkeersschool Weijers is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar een begrip in de regio is. Met opleidingen in alle categorieŽn zijn wij tevens 1 van de grootste in Haarlem en omstreken.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl