Kootstra Rijopleidingen zoekt

Rij-instructeur cat. B (m/v)

  • Breda
  • fulltime

Wil je ook werken bij de grootste opleider van Breda! Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie binnen een stabiele en professionele organisatie met een prettige werksfeer en passende arbeidsvoorwaarden. Je bent in het bezit van het instructiebewijs B. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent flexibel, enthousiast en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een verzorgde uitstraling stellen wij op prijs en het hebben van meerdere instructiebewijzen is een pré.

Breda en omgeving

Functie-omschrijving
Je bent in het bezit van het instructiebewijs B (wij verzorgen ook stage trajecten). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent enthousiast en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een verzorgde uitstraling stellen wij op prijs en het hebben van meerdere instructiebewijzen is een pré.

Reageren via
via de mail: administratie@kootstrarijopleidingen.nl of telefonisch: 06-46887162


Kootstra Rijopleidingen

Contact

Hoofdvestiging
Mathenessestraat 59
4834EA Breda
Nederland

Telefoon: 0889 800300
Mobiele telefoon: 0646887162

E-mail: administratie@kootstrarijopleidingen.nl
Website: www.kootstrarijopleidingen.nl

Opmerkingen

Kootstra Rijopleidingen verzorgt ook opleidingen voor faalangst, autisme en ADHD.

Beschrijving

Kootstra Rijopleidingen is een moderne rijschool die kwalitatief goede rijlessen aanbiedt (lid van BOVAG, VRB) en zorgt voor een prettige leeromgeving. De hoofdvestiging zit in Breda. Wij verzorgen rijopleidingen cat. AM, A, B, BE,C, CE en taxi. In Tilburg verzorgen wij ook rijopleidingen cat. B en BE.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl