Sodrive Rijopleidingen zoekt

Rijinstructeur cat. B

  • Amsterdam
  • ZZP'er

Wij zijn een enthousiast team van freelance rijinstructeurs die lesgeven door het hele land. Door onze aanpak zijn wij snel uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen en klanten waarderen ons dan ook met een 9,1! Het is daardoor altijd gezellig, maar ook zakelijk en doelgericht. De voordelen bij Sodrive: Garantie op een instroom van nieuwe leerlingen, je eigen agenda beheren, geen instap- of maandelijkse kosten en uiteraard een uitstekend verdienmodel!

Rijinstructeurs

Functie-omschrijving
Om aan de hoge kwaliteit die wij bieden te kunnen blijven voldoen, zoeken wij rijinstructeurs die een aantal belangrijke kenmerken in zich hebben. Het gaat om instructeurs die aan de volgende voorwaarden voldoen: Je bent in het bezit van een geldige bevoegdheidspas voor de categorie B, Je deelt de commerciële en klantvriendelijke instelling van Sodrive Rijopleidingen, Je bent gemotiveerd en hebt een flexibele werkhouding, Je bent en blijft altijd vriendelijk, Je bent gericht op een goed slagingspercentage.

Reageren via
https://sodrive.nl/vacatures/

Solliciteer direct Arrow

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.


Sodrive Rijopleidingen

Contact

Fascinatio Boulevard 522
2909VA Capelle aan den IJssel
Nederland

Telefoon: 085 016 15 40
Mobiele telefoon: +31636482856
E-mail: info@sodrive.nl

Website: www.sodrive.nl

Opmerkingen

Om aan de hoge kwaliteit die wij bieden te kunnen blijven voldoen, zoeken wij rijinstructeurs die een aantal belangrijke kenmerken in zich hebben. Het gaat om instructeurs die aan de volgende voorwaarden voldoen: Je bent in het bezit van een geldige bevoegdheidspas voor de categorie B, Je deelt de commerciële en klantvriendelijke instelling van Sodrive Rijopleidingen, Je bent gemotiveerd en hebt een flexibele werkhouding, Je bent en blijft altijd vriendelijk, Je bent gericht op een goed slagingspercentage

Beschrijving

Wij zijn een enthousiast team van freelance rijinstructeurs.. Door onze aanpak zijn wij snel uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen en klanten waarderen ons dan ook met een 9,1! Het is daardoor altijd gezellig, maar ook zakelijk en doelgericht. De voordelen bij Sodrive: Garantie op een instroom van nieuwe leerlingen, je eigen agenda beheren, geen instap- of maandelijkse kosten en uiteraard een uitstekend verdienmodel!


Terug naar het overzicht