Leerlingenvervoerder

Een waardevol beroep, ook voor studenten en 65+

Wil jij jezelf nuttig maken voor onze samenleving en daarmee ook nog eens bijverdienen naast je studie of pensioen? Als leerlingenvervoerder zorg je ervoor dat kinderen met een beperking naar school kunnen. Door het tekort aan chauffeurs is dat tegenwoordig helaas niet vanzelfsprekend, terwijl deze functie een perfecte bijbaan is voor studenten en gepensioneerden. Het werk is van groot belang en je tovert er elke dag een lach mee op het gezicht van de kinderen, hun ouders en op je eigen gezicht.

Met STAP-budget geheel kosteloos bij De VerkeersAcademie!

Wil jij jezelf inzetten voor de maatschappij en daarmee ook nog eens je geld verdienen. Het is ook mogelijk naast je studie of pensioen. Dat kan als leerlingenvervoerder.

Een lach op het gezicht

Als leerlingenvervoerder zorg je ervoor, dat ook kinderen met een beperking elke dag naar school kunnen. Door het tekort aan chauffeurs is dat tegenwoordig helaas niet vanzelfsprekend. Het werk is van groot belang en je tovert er elke dag een lach mee op het gezicht van de kinderen, hun ouders en op je eigen gezicht.

Leerlingenvervoerder word je na een korte, praktijkgerichte opleiding. Alleen een rijbewijs volstaat niet. Daarom leer je veilig en sociaal te rijden, maar ook hoe om te gaan met een bijzondere doelgroep. Doorgaans vindt het vervoer plaats met een personenbusje en betreft het vaste routes naar het speciaal onderwijs.

Gratis opleiding en baangarantie

Vanwege de grote verantwoordelijkheid die je draagt is tevens een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Lijkt het jou wat om leerlingenvervoerder te worden? Start dan met de opleiding. Dankzij het STAP-budget kun je deze opleiding bij De VerkeersAcadamie helemaal gratis volgen. Na het afronden van je opleiding bij De VerkeersAcademie kun je direct aan de slag en draag je ook nog eens een belangrijk steentje bij aan onze maatschappij!