Meld je aan voor €1.000,- STAP-budget voor de opleiding rijinstructeur

Sinds 1 maart 2022 kun je het STAP-budget bij het UWV aanvragen van maximaal € 1.000,- per jaar voor een opleiding. Je kunt deze subsidie gebruiken voor alle instructeursopleidingen en de RIS. Registreer je door middel van het invullen van onderstaand formulier. Er zal dan telefonisch contact met je worden opgenomen door Irene Kramer.


(Lees meer informatie en de aankomende startdata onder het formulier)

STAP-budget - Aanvraagformulier rijinstructeur opleiding

Naam

MM slash DD slash JJJJ

Adres

Toestemming(Vereist)

Opleiding rijinstructeur

Denk je na over een nieuwe toekomst? Met de rijinstructeur opleiding van De VerkeersAcademie zet je de eerste STAP. Bij ons kan je kiezen tussen verschillende lesmethodes: online, blended of klassikaal. Daarnaast krijg je intensieve begeleiding. Uiteraard met een persoonlijke mentor en een praktijkgericht lesprogramma. De rijbranche is in volle bloei, dus ben je bent verzekerd van een baan.

Aankomende startdata die in aanmerking komen voor het STAP-budget

Startdatum Locatie Prijs Examenkosten Lesmethode
04 juni Arnhem €4.875,- €1.075,- Klassikale zaterdagopleiding
14 juni Zwolle €4.875,- €1.075,- Klassikale dagopleiding
15 juni Delft €4.875,- €1.075,- Klassikale dagopleiding
15 juni Nieuwegein €3.750,- €1.075,- Blended learning
08 oktober Best €4.875,- €1.075,- Klassikale zaterdagopleiding
13 oktober Amsterdam €3.750,- €1.075,- Blended learning
Wanneer jij wilt! Online €2.995,- €1.075,- Online studeren

 

Veel gestelde vragen opleiding rijinstructeur

Hoe lang duurt de opleiding rijinstructeur?

De opleiding duurt 5 tot 7 maanden via klassikaal les en blended learning. Via online studeren is het mogelijk om in 4 maanden je diploma te halen.

Wat kost de rijinstructeur opleiding?

Je kunt al de opleiding volgen vanaf €2995,- (online studeren) Blended learning kost €3750,- De klassikale opleiding kost €4875,- Je komt in aanmerking voor subsidie en je kunt eenvoudig in maandelijkse termijnen betalen. Op zoek naar een baan? Veel rijscholen met wie wij contact hebben zijn bereid om mee te betalen aan je opleiding. Plan een persoonlijk adviesgesprek in, en wij vertellen je alles over de kosten en hoe deze kwaliteitsopleiding voor iedereen betaalbaar blijft.

Wat verdient een rijinstructeur na de opleiding?

Je verdient in loondienst tussen de €2200,- en €2560,- bruto per maand (gemiddeld genomen). Wanneer je je eigen rijschool begint, kunnen je verdiensten een stuk hoger liggen. Aan de andere kant heb je ook meer kosten en loop je meer risico. Wij rekenen het graag aan je voor en adviseren je in wat er het best bij je past in een persoonlijk adviesgesprek.

Kan iedereen de opleiding rijinstructeur volgen?

Werk je graag met mensen? Vind je het leuk om kennis over te dragen? Houd je van autorijden? Zoek je afwisselend en zinvol werk? Dan past het vak rijinstructeur wellicht heel goed bij je! Of je nu 22 of 62 bent, dit vak kent geen leeftijdsgrenzen. Spreekt voorgaande aan en ben je in het bezit van een middelbare schooldiploma (minimaal VMBO gl of tl) en een rijbewijs B? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek om jouw mogelijkheden te bespreken en al je vragen te beantwoorden. Voorafgaand aan de opleiding dien je nog een VOG (verklaring omtrent gedrag) aan te vragen.