OsCar rijschool zoekt

Gezellige B instructeur

  • Emmeloord
  • vaste aanstelling

Functieomschrijving Wij zoeken iemand die op een gezellige maar, toch leerzame wijze onze leerlingen wil helpen met de begeleiding naar het rijbewijs. Wij zijn erg klantgericht en kan niet bestaat niet, slagingspercentages houden wij graag hoog. Een leerling gaat op examen als die eraan toe is niet als het pakket op is. Wij zoeken iemand die overdag maar, ook in de avond en weekends wil komen werken. Alle uren / dagen uiteraard in overleg. Wij zijn erg flexibel en er kan veel zelf worden bepaald of ingedeeld. Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties WRM pas B of nog in opleiding. Bedrijfsprofiel Wij zijn een bedrijf dat zeer klantgericht werkt, wij verwachten dit ook van de instructeurs. De lessen moeten een leerzaam maar, zeker ook een gezellig karakter hebben. Iedere les moet een leerzaam feestje zijn. Wij houden niet van strakke regels maar ons slagingspercentage dat erg hoog is vinden wij wel zeer belangrijk. Presteren met plezier.... dat is ons motto. Wij zoeken dan ook iemand die in ons profiel en bij ons team past. Ben jij gezellig, houd je ervan om niet in een strakke lijn les te geven maar, dat het soms ook wel eens anders kan en dat je zeker voor het in 1 x slagen gaat .....dan zoeken wij jou !

Emmeloord

Functie-omschrijving
WRM pas B of bijna afgestudeerd

Reageren via
oscarautorijschool@live.nl


OsCar rijschool

Contact

OsCar rijschool
Het Anker 16
8374lc Kuinre
Nederland

Telefoon: 0654 632744
Mobiele telefoon: 0619448301

E-mail: oscarautorijschool@live.nl
Website: www.oscarrijschool.nl

Opmerkingen

Wij zijn op zoek naar een rijinstructeur / trice die bij ons wil komen werken de standplaats is Emmeloord. Wij zoeken iemand die op een gezellige manier de leerling wil helpen om het rijbewijs te halen. De rijlessen moeten voor de leerling een onvergetelijke ervaring zijn echter is het streven naar het in 1 x slagen ook minstens zo belangrijk. Heb jij zin om in een team waar ontspanning en hoog niveau hoog in het vaandel staan te komen werken dan dagen wij jou uit om te solliciteren… Loondienst of ZZP mogelijk, uren in overleg ( fulltime mogelijk ).

Beschrijving

Op een ontspannen manier snel en voordelig het rijbewijs halen

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl