Verkeersschool Tilburg zoekt

Rij-instructeur/trice voor de categorie A/AM

  • Tilburg
  • Full-time en part-time mogelijk

Verkeersschool Tilburg is al meer dan 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio en is ter uitbreiding van de motorafdeling per direct op zoek naar een rijinstructeur/trice voor de categorie A/AM

Rij-instructeur/trice voor de categorie A/AM

Functie-omschrijving
Jouw werkzaamheden bestaan uit: Het verzorgen van motorrijlessen op zowel het motoroefenterrein als op de weg, het verzorgen van bromfietsopleidingen, het goed begeleiden van de Try the Bikes en de Proeflessen en het bijhouden van een deugdelijke administratie. Beschik jij over minimaal MBO werk- en denk niveau, goede sociale, communicatieve ťn commerciŽle vaardigheden, kun jij zeer accuraat en zelfstandig kunnen werken en heb jij ervaring in de rijinstructie, een flexibele opstelling en ben je in het bezit van een geldige WRM-pas voor instructiebevoegdheid A, woonachtig binnen een straal van 25 km van Tilburg? Dan bieden wij jou een goede werksfeer binnen een zeer betrokken team, bijscholingen conform Bovag eisen, een zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden!!!

Reageren via
info@verkeersschooltilburg.nl t.a.v. Desirťe


Verkeersschool Tilburg

Contact

Hoofdkantoor
Korvelseweg 32
5025JH Tilburg
Nederland

Telefoon: 0135 356935
Mobiele telefoon: 0000000000

E-mail: info@verkeersschooltilburg.nl
Website: www.verkeersschooltilburg.nl

Opmerkingen

Verkeersschool Tilburg is al meer dan 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio. Het halen van een rijbewijs is voor iedereen een eenmalige en grote investering. Dit begrijpen wij als geen ander. Wat vindt een leerling belangrijk: Een hoge kwaliteit tegen een zoín laag mogelijke prijs.

Beschrijving

Met haar jarenlange ervaring profileert Verkeersschool Tilburg zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende verkeersopleidingsinstituten van Brabant. Er wordt een breed scala van mobiliteitsopleidingen aangeboden voor zowel de beginnende als voor de meer ervaren bestuurder. Verkeersdeelnemers opleiden tot veilige, bekwame, milieubewuste en verantwoorde weggebruikers is onze missie. Uiteraard zo kosteneffectief als maar mogelijk. Onze innovatieve opleidingsmethoden waarbij de cursist steeds centraal staat, leveren daar de perfecte bouwstenen voor. De kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit en het enthousiasme van onze medewerkers staan hiervoor garant. Onze visie We voeren onze missie uit door de volgende visie: Permanent te investeren in innovatieve opleidingsmethoden en lesmateriaal. Betrokken te zijn bij de leerling, met aandacht voor nieuwe trends op de markt. Zorg te dragen voor een optimale klanttevredenheid. Een bedrijfsklimaat te creŽren waarin medewerkers zich goed voelen en zich kunnen ontplooien door voortduren ondersteuning, opleiding en training te garanderen. Een sfeer van vertrouwen, respect en open communicatie te creŽren die een optimale samenwerking garandeert, en waar het delen van nieuwe inzichten en ideeŽn aangemoedigd wordt. Kwaliteit Verkeersschool Tilburg werkt continue aan de verbetering van haar producten en diensten. D.m.v het ISO 9001 management kwaliteitssysteem stimuleert de Verkeersschool actief het het structureel werken aan een professionele, betrokken en klantgerichte organisatie. Verkeersschool Tilburg is in het bezit van het drie sterren kwaliteitslabel van BOVAG en gecertificeerd door tal van brancheorganisaties.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl