Verkeersschool Noordzee zoekt

instructeur categorie A (met BE is pré)

  • Delft
  • Vaste baan of als ZZPé

Heb jij jouw A (en B) certificaat (aangevuld met BE is een sterke pré!) solliciteer dan direct! Verkeersschool Noordzee is op zoek naar een flexibele maar bovenal gemotiveerde rij-instructeur, die in het bezit is van een geldige bevoegdheidspas voor de categorie A aangevuld met B, Categorie BE is een pré . Je zal rijlessen geven onder de naam Verkeersschool Noordzee voor B, B automaat en vooral motoropleidingen (en eventueel BE). Als je bij ons werkt als rij-instructeur, is het van belang dat je goed met mensen (vooral jongeren) om kunt gaan. Het is belangrijk dat de lessen leuk en leerzaam zijn, zodat de leerling met plezier de rijlessen volgt. Je moet je kunnen inleven in de leerling en hun zelfvertrouwen een boost kunnen geven. Verder vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent, en dit over weet te brengen op je leerling. Het is jou taak om de leerlingen te begeleiden tot zelfstandig en veilige weggebruikers met als doel het behalen van het A, B, of BE rijbewijs. Onze rijlessen verzorgen wij in Delft en omstreken. Als rij-instructeur bij ons ben je flexibel en verantwoordelijk voor het zelf inplannen en begeleiden van de leerlingen. Wij willen alleen maar tevreden leerlingen en zien dat graag terug in de werkwijze van onze rij-instructeurs. Wij leveren geen kwantiteit, maar kwaliteit.

A, B en BE

Functie-omschrijving
Rij-instructeur M/V Rustig, vriendelijk en geduldig Flexibel Representatief en gemotiveerd Goede sociale en communicatieve vaardigheden MBO werk en denkniveau Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Beheersing van de Engelse taal is een pre Auto/motor niet nodig Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, ZZP In bezit van geldige WRM pas A/B (BE is een pre)

Reageren via
mail, schriftelijk, telefonisch


Verkeersschool Noordzee

Contact

Hoofdkantoor
Adriaan Pauwstraat 54
2613 DB Delft
Nederland

Telefoon: 0152 123938
Mobiele telefoon: 0152123938

E-mail: info@nzdelft.nl
Website: www.nzdelft.nl

Opmerkingen

Duurder hoeft niet, beter kan niet.

Beschrijving

Onze Verkeersschool is al sinds 1963 succesvol op de markt van rijopleidingen voor diverse categorieën rijbewijzen. Zo verzorgen wij instructie voor: ˇ Cat. A2 en A ˇ Cat. B en B automaat ˇ Cat. E achter B ˇ Cat. AM2

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl