DON Opleidingen zoekt

instructeur B

  • Naaldwijk
  • Vaste baan in loondienst, 40 uur per week

Je bent een startende of meer ervaren B-rijcoach en toe aan een nieuwe stap in je carrière. Als geen ander kun jij je inleven in de belevingswereld van jongeren. Je begeleidt hen op een leuke en leerzame manier en maakt ze bewust van veilig verkeersgedrag. Elke dag stap jij met een lach de auto in en toont interesse in je leerlingen. Als zij uit de auto stappen, kijken ze meteen uit naar hun volgende rijles.

rijinstructie

Functie-omschrijving
Je bent in het bezit van je WRM categorie B. Je beheerst de Nederlandse taal en bent enthousiast en representatief. Je bent bereid om ook in de avonden of zaterdag te werken. Je rooster stemmen we in overleg af!

Reageren via
personeelszaken@donopleidingen.nl


DON Opleidingen

Contact

hoofdkantoor
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Nederland

Telefoon: 0174 623030
Mobiele telefoon: 0174623030

E-mail: myra@donopleidingen.nl
Website: www.donopleidingen.nl

Opmerkingen

n.v.t.

Beschrijving

DON Opleidingen is een Westlands bedrijf met grote naamsbekendheid in de regio. Ooit begon Martien Don met één auto waarin hij autorijles gaf. In vijftig jaar tijd is DON Opleidingen gegroeid naar een groot, volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 260 verschillende opleidingen. We zijn ambitieus en willen klanten meerwaarde bieden.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl