Prisma rijschool zoekt

Kandidaat die de goedlopende rijschool wil overnemen

  • Kop van Overijssel
  • Rijschool te koop in de kop van Overijssel

Wij bieden onze goedlopende rijschool per 20 januari 2019 te koop aan vanwege andere ambities van de eigenaar/instructrice. De rijschool bestaat bijna zes jaar, de agenda staat altijd volgepland met een constant aantal leerlingen. Wij hanteerden de laatste jaren een wachtlijst van gemiddeld 10 leerlingen. De rijschool heeft een financieel gezonde balans met een constante omzet waarbij ca 50 uur per week wordt lesgegeven. Er wordt lesgegeven voor de categorie B, maar de nieuwe eigenaar kan deze desgewenst uitbreiden met meerdere categorieŽn. De naam van de rijschool is heel goed overdraagbaar. De volgende eigenaar kan gelijk profiteren van de grote naamsbekendheid en kan gelijk les gaan geven aan de leerlingen waaraan op dat moment instructie gegeven wordt. De rijschool heeft een opvallend logo, welke duidelijk zichtbaar en herkenbaar op de lesauto staat. De lesauto is een witte VW Golf 7, goed onderhouden en van de nodige gemakken voorzien. Wij komen graag met mensen in contact die belangstelling hebben bij de overname van de rijschool en/of in de lesauto (eventueel is de witte Audi A3, tevens ingericht als lesauto, als extra over te nemen).

Categorie B

Functie-omschrijving
Om les te mogen geven moet de instructeur in elk geval beschikken over een geldig WRM instructiebewijs B, eventueel uitgebreid met andere categorieŽn.

Reageren via
Overdag: Erik de Bruijne 06-30166130 of per mail: ww.de.bruijne@gmail.com


Prisma rijschool

Contact

Het Bolwerk 19
8332GX Steenwijk
Nederland

Telefoon: 0521 510262
Mobiele telefoon: 0657180117

E-mail: info@prisma-rijschool.nl
Website: www.prisma-rijschool.nl

Opmerkingen

Goedlopende rijschool te koop in de kop van Overijssel. Eventueel zijn de lesauto's (VW Golf 7 en Audi A3) ook los over te nemen.

Beschrijving

Goedlopende rijschool met een grote naamsbekendheid en een hoog slagingspercentage, categorie B. De laatste jaren was het aantal aanmeldingen altijd hoger dan dat er plaats was, daarom werkten wij met een wachtlijst. Door het plaatselijk krimpende aanbod van rijscholen en de aantrekkende economie, opereren wij in een sterk groeiende markt.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl