Verkeersschool De Blaak zoekt

Motor instructeur

  • Rotterdam, Dordrecht en Barendrecht.
  • Deeltijd functie cat. A

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een rij-instructeur categorieŽn A. Wij bieden rijopleidingen voor de categorieŽn A, AM, B, BE. Wij zijn ambitieus en kwaliteit staat bij ons voorop. We zijn op zoek naar een rijinstructeur die in het bezit is van de WRM bevoegdheid voor de categorie A.

Instructie cat. A

Functie-omschrijving
in bezit van WRM bevoegdheidspas representatief goede beheersing van de Nederlandse taal flexibel. Werkzaam doordeweeks en of weekenden. Tevens ben je beschikbaar op de avonden en in het weekend. Wij bieden zowel parttime als fulltime mogelijkheden, als zzpíer. Ervaring als rijinstructeur is een prť. Ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan stuur dan je C.V. naar info@rijschoolblaak.nl

Reageren via
Info@rijschoolblaak.nl


Verkeersschool De Blaak

Contact

hoofdkantoor
Burgemeester hazenberglaan 421
3078HG rotterdam
Nederland

Telefoon: 0107 954872
Mobiele telefoon: 0621866148

E-mail: info@rijschoolblaak.nl
Website: www.rijschoolblaak.nl

Opmerkingen

Als rij instructeur bij Verkeersschool De Blaak geef je rijlessen volgens het Nieuwe Rijden. Werken met†instructiekaart is een vereiste. Je begeleidt de leerlingen met het†stappenplan in de voorbereiding†op†het rijexamen.

Beschrijving

Verkeersschool De Blaak is een opleidingsinstituut met een eigen stijl. Overdracht van kennis en†vaardigheden door persoonlijke aandacht en persoonsgerichte aanpak kenmerkt onze rijschool.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl