Autorijschool Correct zoekt

instructeur cat. B (m/v)

  • leiden
  • RIJINSTRUCTEUR / stagiaire (RIJBEWIJS B)

Rijschool Correct bestaat uit 9 fanatieke rijinstructeurs die het maximale uit de leerling willen halen. Dankzij onze bewezen effectieve aanpak ligt het slagingspercentage bij ons ver boven gemiddeld, namelijk op 75%! Wij zijn innovatief, vakkundig, gepassioneerd en nuchter. Wij geven auto, BE, motor en brommer rijles. Over de functie: Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) rijinstructeur (rijbewijs B) die wij mogen opleiden volgens onze filosofie. Wij willen je praktijkervaring laten opdoen in onze auto om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. We willen je bekend en kundig maken met onze werkwijze en deze graag aan jou leren, hierbij volgen wij het IBKI protocol. Het betreft een stageplek die per direct beschikbaar is. Profiel stagiair(e): Rijschool Correct is een ambitieuze rijschool waar medewerkers werken die gedreven zijn door passie.

RIjles cat. B

Functie-omschrijving
We zoeken een stagiair(e) of RIJINSTRUCTEUR die:  Representatief is;  Kwaliteit wil leveren;  Zich continu wil ontwikkelen;  Flexibel is;  Communicatief vaardig is;  Vloeiend Nederlands spreekt. Wat wij jou bieden: Wij bieden jou een unieke kans om na je stage je eigen rijschool op te starten. Je krijgt bij ons een leerzame stage inclusief de mogelijkheid om tijdens de start van je eigen rijschool een samenwerking aan te gaan op ZZP basis. We leren je de fijne kneepjes en we geven je inzicht in onze innovaties met betrekking op ons vak.

Reageren via
info@correctverkeersschool.nl


Autorijschool Correct

Contact

Hoofdkantoor
Heerenweg 6B9
2222AM Katwijk ZH
Nederland

Telefoon: 0714 028056
Mobiele telefoon: 0630386102

E-mail: info@correctverkeersschool.nl
Website: www.correctverkeersschool.nl

Opmerkingen

Stagiair(e) rijinstructeur (cat.B)

Beschrijving

Rijschool Correct bestaat uit 9 fanatieke rijinstructeurs die het maximale uit de leerling willen halen. Dankzij onze bewezen effectieve aanpak ligt het slagingspercentage bij ons ver boven gemiddeld, namelijk op 75%! Wij zijn innovatief, vakkundig, gepassioneerd en nuchter.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl