ANWB Rijopleiding Heerenveen-Sneek zoekt

rijinstructeur B

  • Heerenveen
  • Tijdelijke functie

Als rijcoach ben je voornamelijk bezig met het geven van rijlessen voor het auto rijbewijs. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van leerlingen in de voorbereiding op het examen, je treedt op als eerste aanspreekpunt voor leerlingen en je bent een ambassadeur voor ANWB Rijopleiding. Dat wil zeggen dat je werkt met lesmateriaal van deze formule om leerlingen op kwalitatief hoog niveau en gestructureerd op te leiden. Verder kun en wil jij zelfstandig goede lesadviezen geven, en de nodige vervolglessen ook verkopen aan leerlingen. Natuurlijk werk je gedisciplineerd, en houd je de vorderingen en planningen van leerlingen goed bij. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent over je vak, graag werkt met meestal jonge leerlingen en het leuk vindt om op prettige wijze met andere rijcoaches samen te werken. In verband met zwangerschapsverlof van een collega zijn wij op zoek naar een instructeur. Na het verlof willen wij bij wederzijds goedvinden het contract omzetten naar een vast contract.

Rijinstructeur

Functie-omschrijving
• Je bent in het bezit van een geldige WRM bevoegdheid; • Je bent in staat om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen; • Je bent flexibel en bereid om in de avonduren en op zaterdag te werken; • Je bent representatief, omdat je een verzorgde uitstraling belangrijk vindt voor je leerlingen; • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal; • Je werkt resultaatgericht, wat ook blijkt uit je slagingspercentage dat bovengemiddeld is; • MBO denk- en werkniveau.

Reageren via
email


ANWB Rijopleiding Heerenveen-Sneek

Contact

Regio Heerenveen-Sneek
Haskeruitgang 109 Haskeruitg
8447CK Heerenveen
Nederland

Telefoon: 0513 820380
Mobiele telefoon: 0513820380

E-mail: heerenveen@anwb-rijopleiding.nl
Website: www.anwb.nl/rijopleiding

Opmerkingen

.

Beschrijving

ANWB Rijopleiding (ARO) is een 100% dochter onderneming van ANWB en met 50 vestigingen en meer dan 350 rij-coaches de grootste rijopleider van Nederland. Innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het lιven staan bij onze formule centraal.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl