Autorijschool Kirsten Vinke zoekt

Rij-instructeur voor de categorie B (franchise)

  • Arnhem
  • ‘Soft’ franchise

Wij zoeken een rij-instructeur (m/v) die ons kleine team zou kunnen komen versterken. Belangrijk is dat jijzelf een, bij de Kvk geregistreerde, autorijschool hebt én in het bezit bent van een goedgekeurde en representatieve lesauto. Part-time geen probleem.

Autorijles

Functie-omschrijving
• In het bezit van een geldig rijbewijs B en geldige WRM-pas • Goede sociale en communicatieve vaardigheden • Goede beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift) • In het bezit van een eigen goedgekeurde en representatieve lesauto • De voorkeur gaat uit naar een rij-instructeur (m/v) met enige ervaring in het autorijles geven, maar “passie voor het vak” is het meest belangrijk

Reageren via
kirstenvinke@gmail.com


Autorijschool Kirsten Vinke

Contact

Mozartlaan 14
6881PJ Velp Gld
Nederland

Telefoon: 0651 557168
Mobiele telefoon: 0651557168

E-mail: kirstenvinke@gmail.com
Website: www.autorijschoolkirstenvinke.nl

Opmerkingen

Autorijschool Kirsten Vinke geeft les in Arnhem, Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Oosterbeek, Doorwerth, Elst, Huissen, Bemmel, Westervoort, Duiven en Zevenaar.

Beschrijving

Autorijschool Kirsten Vinke verzorgt, d.m.v persoonlijke aandacht en begeleiding, autorijlessen op maat. Wij bieden reguliere rij-opleidingen, rij-opleidingen voor mensen met AD(H)D en/of ASS en rijlessen voor mensen met rij- en/of faalangst.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl