Rijschool Look zoekt

Rijinstructeur (M/V) categorie A, AM en B

  • Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout
  • Loondienst of franchise

Focus jij je het liefst op het het geven van rijles en laat je administratieve zaken graag over aan kantoor? Kom dan bij Rijschool Look werken in loondienst. Of ben jij juist iemand die graag zelfstandig ondernemer is en houd jij jouw agenda liever in eigen beheer? Start dan nu bij ons als franchisenemer. Vanwege uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een instructeur / instructrice voor auto-, bromfiets- en motorrijles. Wij zijn Rijschool Look: hoge kwaliteit, klantgericht en persoonlijk. Wij bieden: - een eigen leerlingenbestand. - een uitdagende functie binnen een snel groeiende organisatie met positieve naamsbekendheid en een prettige werksfeer. salaris conform functie. - werktijden en -uren in overleg. - relatief weinig administratie doordat het merendeel wordt overgenomen door het kantoorpersoneel.

Rijinstructeur A, AM en B

Functie-omschrijving
Jij: - bent in het bezit van een geldige instructeurspas categorie A en B. Meerdere instructiepassen zijn een pre. - hebt aantoonbare ervaring als rijinstructeur in genoemde categorieŽn. - bent flexibel, klantgericht, resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig en representatief. - hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Meerdere talen is een pre. - bent in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). - bent bereid om een paar uur met een andere instructeur mee te rijden om volgens onze unieke lesmethode les te leren geven. - vindt het niet erg om af en toe in de avond en op zaterdag/zondag te werken

Reageren via
info@rijschoollook.nl


Rijschool Look

Contact

Kantoor
Nieuwe Haagdijk 20
4811TD Breda
Nederland

Telefoon: 0768 888355
Mobiele telefoon: 0681801111

E-mail: info@rijschoollook.nl
Website: www.rijschoollook.nl

Opmerkingen

Vanwege ons snel groeiende klantenbestand zoeken we per direct een rijinstructeur (M/V) om in loondienst of als franchisenemer rijlessen te verzorgen in de categorieŽn A, AM en B. We zien je snel bij Rijschool Look!

Beschrijving

Rijschool Look is een snel groeiend bedrijf welke goed bekend staat in Breda en omgeving. Woorden die ons het beste omschrijven zijn: hoge kwaliteit, klantgericht en doelgericht. Klanten geven ons niet voor niks gemiddeld een 9,7!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl