Martin Apoll Autorijschool zoekt

Enthousiaste Rij-Instructeur B Coach / Docent (M/V)

  • Gorinchem en Ablasserdam en omstreken
  • Enthousiaste Rij-Instructeur B Coach / Docent (M/V)

Wat wij jou bieden: Nieuwe opel corsa, beletterd, ook voor privégebruik. Uitstekende arbeidsvoorwaarden Zelfstandige functie binnen een hecht team Fulltime baan, lesuren zelf in te delen; ook bereid om 1 avond in de week en evt. op zaterdagochtend te werken. Professionele werkomgeving waarin we alles goed voor de klant regelen via de autorijschool. Zie ook onze website www.autorijschool-martinapoll.nl Ook als je nog niet in het bezit bent van de juiste papieren, door een kennismakingsgesprek kom je veel te weten over wie wij zijn, en wat wij ook voor jou kunnen betekenen in deze onwijs gave baan! Cursisten les geven voor het behalen van rijbewijs B. Daarnaast volop doorgroeimogelijkheden! Martin Apoll Autorijschool

Onze instructeurs rijden in eigen omgeving/woonplaats.

Functie-omschrijving
Wat wij van jou vragen: Je bezit een geldig rijbewijs en instructiebewijs categorie B, of bent bereid deze te behalen tijdens een opleiding waarbij je stage loopt op onze autorijschool. Je bent sociaal, loyaal en flexibel naar leerlingen en collega's. Je bent enthousiast en hebt een representatieve uitstraling Je bent bereid om op zaterdagochtend en ongeveer 1 avond doordeweeks te werken Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift Je werkt zelfstandig maar erkent ook het belang van een goed teamverband Je rookt niet Je hebt respect voor het christelijk geloof. Je woont in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Leerdam, Werkendam, Brandwijk, Molenaarsgraaf of nabij deze plaatsen. Autorijschool Martin Apoll is een kwalitatief goede rijschool. Meer weten? Bel of mail en wij plannen een leuk informatief gesprek met je in! Soort dienstverband: Freelance / ZZP Salaris: €2.500,00 tot €4.000,00 /maand

Reageren via
administratie@autorijschool-martinapoll.nl


Martin Apoll Autorijschool

Contact

Hoofdkantoor
Einsteinstraat 9D
4207HW Gorinchem
Nederland

Telefoon: 0183 230089
Mobiele telefoon: 0652173410

E-mail: info@autorijschool-martinapoll.nl
Website: www.autorijschool-martinapoll.nl

Opmerkingen

Onze autorijschool werkt toekomstgericht! Onze voertuigen zijn allemaal voorzien van de nieuwste snufjes! Wie bij ons komt werken krijgt uitstekende begeleiding! Daarnaast zullen onze secretaresses een hoop werk uit handen nemen, zodat alle aandacht op het lesgeven is gericht.

Beschrijving

Autorijschool Martin Apoll in Gorinchem is opgericht door Martin Apoll. Martin heeft zelf jarenlange ervaring als rij-instructeur en is daarnaast ook officieel faalangstinstructeur. Elke leerling krijgt hier dus de best passende rijopleiding zodat iedereen zo snel mogelijk kan slagen, ook als je last hebt van faalangst! Dat deze aanpak succesvol is, blijkt uit de snelle groei van de rijschool. Gestart in 2013 geven hier inmiddels 8 rij-instructeurs les in evenzoveel gloednieuwe lesauto’s. Alle instructeurs hebben dezelfde opleiding en hanteren dezelfde aanpak tijdens de rijlessen waarbij veiligheid en rijvaardigheid altijd voorop staan. Van wie je ook rijles krijgt in onze rijschool, je kunt dus altijd rekenen op een rijles van dezelfde hoge kwaliteit!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl