Autorijschool Gooijer zoekt

Instructeur B (m/v)

  • Blaricum e.o.
  • Franchise

Wij zijn per direct op zoek naar een instructeur voor het rijbewijs B. Wie zoeken wij? Je bent in het bezit van je instructiebevoegdheid en bij voorkeur enige jaren ervaring als instructeur voor het rijbewijs B. Verder ben je representatief, spreekt ABN en je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau. Nog geen instructiebevoegdheid en of ervaring, maar je herkent je wel in de rest van de omschrijving? Ook dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Wat bieden wij? Wij bieden een plek voor een instructeur rijbewijs B voor onbepaalde tijd. Je krijgt een functie met veel vrijheid binnen een hecht bedrijf en een eigen groep leerlingen die je opleidt van begin tot eind. Zowel parttime als fulltime behoort tot de mogelijkheden. Een franchise constructie geniet onze voorkeur, echter is loondienst ook mogelijk onder bepaalde voorwaarden. -Sollicitaties per email naar info@autorijschoolgooijer.nl -Alleen sollicitaties met C.V. en motivatie worden in behandeling genomen. -Het geven van een rijles kan tot de sollicitatieprocedure behoren. -Voor vragen bel 06 233 43 058, zie ook www.autorijschoolgooijer.nl

rijinstructie

Functie-omschrijving
Je bent in het bezit van je instructiebevoegdheid en bij voorkeur enige jaren ervaring als instructeur voor het rijbewijs B. Verder ben je representatief, spreekt ABN en je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.

Reageren via
info@autorijschoolgooijer.nl


Autorijschool Gooijer

Contact

Woonhuis
Laantje van Hynckes 17
1261ZL Blaricum
Nederland

Telefoon: 0623 343058
Mobiele telefoon: 0623343058

E-mail: michiel@autorijschoolgooijer.nl
Website: www.autorijschoolgooijer.nl

Opmerkingen

geen

Beschrijving

Autorijschool Gooijer is 1 oktober 1995 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Autorijschool Gooijer is 1 oktober 1995 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Autorijschool Gooijer is een bekende naam in regio ít Gooi. We zijn een gerenommeerd bedrijf met een trouwe klantenkring, vaak zien we familieleden of vrienden van oud leerlingen terug in onze rijopleiding. Visie Onze visie omschrijft zich kort en bondig: Kwaliteit en Maatwerk, met als basis altijd een betrokken en persoonlijke benadering. Maatwerk Iedere leerling is anders, dit vraagt om een individuele aanpak. Bij Autorijschool Gooijer vinden we maatwerk belangrijk. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor een persoonlijke aanpak. Maatwerk gaat verder dan alleen het aantal rijlessen dat een leerling nodig heeft om veilig en zelfstandig auto te kunnen rijden. Maatwerk betekent ook kijken wat een leerling nodig heeft, geen twee mensen zijn gelijk, individuele eigenschappen van mensen kunnen van invloed zijn op het leerproces. Wij zijn getraind dit te herkennen en mee te nemen in de manier van opleiden. Iemand die bijvoorbeeld sterk auto didactisch is zal een andere manier van instructie geven en coachen nodig hebben dan iemand die bijvoorbeeld een concentratieprobleem heeft. Kwaliteit Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, getuige ook ons hoge slagingspercentage. Ons slagingspercentage staat al jaren in de top 10 van best presterende rijscholen van het Gooi. Deze prestatie proberen wij met een minimum aan rijlessen te realiseren!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl