van Ginkel Drive zoekt

instructeur B evt met RIS aantekening

  • Regio Alphen aan den Rijn
  • Instructeur B

Gezocht. Een rij instructeur B met RIS opleiding, man/ vrouw /jong / oud die in de omgeving Alphen aan den Rijn woont en voor zich zelf wil beginnen, maar niet de rompslomp van het opstarten van een eigen bedrijf wil hebben. Mail of bel me voor meer informatie. Omschrijving Van Ginkel Drive Uit Ter Aar is een jong bedrijf, waar vertrouwen, kwaliteit, eerlijkheid hoog in het vaandel staat. Natuurlijk willen we geld verdienen, maar we hebben een missie om de leerling een goede bestuurder te laten worden.

B

Functie-omschrijving
WRM pas / eventueel willen rijden in een zeer rijk uitgeruste Hyundai i30 met stoelventilatie ( wel zo lekker op warme dagen ) Voor de rest meedenken in de bedrijfsstrategie en het inbrengen van nieuwe leerlingen. We zijn een jong bedrijf met frisse ideeŽn, maar staan open voor suggesties van anderen.

Reageren via
mail / telefoon


van Ginkel Drive

Contact

Hoofdkantoor
Vosholstraat 42
2461AD Ter Aar
Nederland

Telefoon: 0683 543555
Mobiele telefoon: 0683543555

E-mail: info@vanginkeldrive.nl
Website: www.vanginkeldrive.nl

Opmerkingen

Gezocht. Een rij instructeur B met RIS opleiding, die in de omgeving Alphen aan den Rijn woont en voor zich zelf wil beginnen, maar niet de rompslomp van het opstarten van een eigen bedrijf wil hebben. Mail of bel me voor meer informatie.

Beschrijving

Van Ginkel Drive Uit Ter Aar is een jong bedrijf, waar vertrouwen, kwaliteit, eerlijkheid hoog in het vaandel staat. Natuurlijk willen we geld verdienen, maar we hebben als missie om de leerling een goede bestuurder te laten worden.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl