Route 71 zoekt

Rij-instructeur/ instructrice

  • Leiden
  • Parttime

In verband met de grote vraag naar rijopleidingen zoeken wij een Rijcoach (B-en B-automaat) voor overdag en avond uren. Wij geven les in de regio Leiden. Ben je net klaar met de opleiding dan ben je ook van harte welkom. Functie Je bent de persoon die rijles geven geen werk vindt, maar voor wie het een passie is. Het overbrengen van kennis in zowel theorie als praktijk zit jou in het bloed. Ondanks dat dit een parttime functie betreft is de ideale kandidaat bereid verder te groeien met het bedrijf. Meerdere dagen/uren per week les geven is dan ook mogelijk. Rijlessen worden gegeven met onze lesvoertuigen.

categorie B en B-automaat

Functie-omschrijving
• je bent in het bezit van geldige WRM certificaat; • lesgeven doe jij volgens de RIS-methode dus RIS certificering is een MUST; • je bent in staat om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen; • je bent bereid om in de avonduren en op zaterdag te werken; • je bent representatief, omdat je een verzorgde uitstraling belangrijk vindt voor jouw leerlingen; • je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal; • je werkt resultaatgericht, wat ook blijkt uit jouw slagingspercentage dat bovengemiddeld is; • je bent woonachtig in de regio Leiden.

Reageren via
hallo@route71.nl


Route 71

Contact

Leiderdorp
Burchtplein 1 1
2353DA Leiderdorp
Nederland

Telefoon: 0712 070007
Mobiele telefoon: 0712070007

E-mail: hallo@route71.nl
Website: www.route71.nl/

Opmerkingen

.

Beschrijving

Rijschool Route 71 staat voor veilig leren auto rijden op een tempo dat bij je past. Wij zijn een zeer betrokken rijschool die staat voor kwaliteit, veiligheid en plezierig leren auto rijden. Elke les moet dan ook leuk en leerzaam zijn. Onze rijschool is lid van de BOVAG, dus erkend, betrouwbaar en financiële zekerheid! Tevens zijn wij gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met autisme & ADHD.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl