RIJBEGELEIDING JANSSEN zoekt

Praktijkinstructeur

  • Turnhout
  • Voltijds, deeltijds of als losse medewerker

Wij hebben drie rijschoolvestigingen in Vlaanderen nabij de Nederlandse grens. We geven rijles in de categorieŽn B en BE. Nederlandse instructeurs kunnen hun brevetten in Vlaanderen valideren. Dat houdt in dat je zowel in Nederland als in Belgie kan werken. Deeltijdse instructeurs zijn ook welkom. Aanvraag van Belgische brevetten regelen wij voor jullie. Rijlessen worden gegeven met onze lesvoertuigen. In vast dienstverband of als zelfstandige medewerker mogelijk

Leerling praktisch opleiden voor het rijbewijs categorie B

Functie-omschrijving
Houder zijn van een Nederlands brevet, dat wij ook in BelgiŽ geldig laten verklaren. Een verklaring omtrent het gedrag kunnen voorleggen. Je hebt een voorbeeldfunctie in het verkeer. Je past je vlot aan aan elke individuele klant. Je bent een echte coach en geeft opbouwende feedback. Je bent stressbestendig. Je vervult je administratieve zaken stipt. Je verzorgt je taal en je voorkomen. Je blijft in alle omstandigheden beleefd en alert.

Reageren via
info@rijschooljanssen.be


RIJBEGELEIDING JANSSEN

Contact

Kantoren te: Turnhout, Dessel, Lommel
Otterstraat 83
2300BE Turnhout
BelgiŽ

Telefoon: 0498 206116
Mobiele telefoon: 0498206116

E-mail: info@rijschooljanssen.be
Website: WWW.RIJSCHOOLJANSSEN.BE

Opmerkingen

WIJ ZIJN DRINGEND OP ZOEK NAAR 3 VOLTIJDSE PRAKTIJKINSTRUCTEURS CATEGORIE B

Beschrijving

Wij hebben drie rijschoolvestigingen in Vlaanderen nabij de Nederlandse grens. We geven rijles in de categorieŽn B en BE. Nederlandse instructeurs kunnen hun brevetten in Vlaanderen valideren. Dat houdt in dat je zowel in Nederland als in Belgie kan werken. Deeltijdse instructeurs zijn ook welkom. Aanvraag van Belgische brevetten regelen wij voor jullie.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl