Verkeersschool Tilstra zoekt

Rijinstructeur cat. BE

  • Leeuwarden
  • Vast of deeltijd mogelijk

Instructeur BE Rijbewijs Verkeersschool Tilstra is een begrip in Friesland en daarbuiten. Wij zijn een opleider voor alle soorten rijbewijzen en bijscholingscursussen. Tevens beschikken wij over een uniek oefencentrum. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en dat ziet u terug in ons moderne opleidingscentrum. Onze instructeurs hebben net dát stukje extra dat u elders niet snel zult tegenkomen. Zij onderscheiden zich als ‘professional’ in het vakgebied waarin zij lesgeven. Wegens snelle uitbreiding van ons vestiging en een stevige groei van leerlingen die zich bij ons aanmelden zijn wij per direct op zoek naar een Instructeur BE Rijbewijs. Wat gaat u doen? Als instructeur bent u voornamelijk bezig met het geven van rijlessen voor het BE Rijbewijs. U bent als professional verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van leerlingen in de voorbereiding op het examen, u treedt op als eerste aanspreekpunt voor leerlingen en u bent een ambassadeur voor onze Verkeersschool. Het doel is om leerlingen op kwalitatief hoog niveau en gestructureerd op te leiden. Verder kunt u zelfstandig goede lesadviezen geven, en de nodige vervolglessen ook verkopen aan leerlingen. Natuurlijk werkt u gedisciplineerd, en houdt u de vorderingen en planningen van leerlingen goed bij. Wij vinden het belangrijk dat u enthousiast bent over uw vak, graag werkt met klanten en het leuk vindt om op prettige wijze met andere instructeurs samen te werken. Wij bieden u boeiend werk in een professionele omgeving waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.

Training en opleiding

Functie-omschrijving
Wat neemt u mee? • U bent in het bezit van geldige WRM certificaten; • U bent in staat om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen; • U bent flexibel en bereid om in de avonduren en op zaterdag te werken; • U bent representatief, omdat u een verzorgde uitstraling belangrijk vindt voor uw leerlingen; • U heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal; • U werkt resultaatgericht, wat ook blijkt uit uw slagingspercentage dat bovengemiddeld is; • U beschikt over veel eigen verantwoordelijkheid en daarom is eigen initiatief en ondernemend en commercieel denken een vereiste; • MBO denk- en werkniveau

Reageren via
ant@tilstra.nl


Verkeersschool Tilstra

Contact

Leeuwarden
Orionweg 43
8938AG Leeuwarden
Nederland

Telefoon: 0588 200020
Mobiele telefoon: 0588200025

E-mail: ant@tilstra.nl
Website: www.tilstra.nl

Opmerkingen

.

Beschrijving

Verkeersschool Tilstra is een begrip in Friesland en daarbuiten. Wij zijn een opleider voor alle soorten rijbewijzen en bijscholingscursussen. Tevens beschikken wij over een uniek oefencentrum. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en dat ziet u terug in ons moderne opleidingscentrum. Onze instructeurs hebben net dát stukje extra dat u elders niet snel zult tegenkomen. Zij onderscheiden zich als ‘professional’ in het vakgebied waarin zij lesgeven.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl