Mijn-Rijopleiding.nl zoekt

RIJ-INSTRUCTEUR CATEGORIE B (M/V)

  • Nijmegen/Tiel ( Druten )
  • Deeltijd tot vaste baan ( 24u/32u)

Mijn-Rijopleiding.nl is een jonge, aansprekende rijschool gevestigd in Druten. Na de succesvolle start in 2013 is het aantal leerlingen sterk gestegen en het bedrijf gegroeid. Om onze persoonlijke aanpak en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij daarom op zoek naar een: RIJ-INSTRUCTEUR CATEGORIE B (M/V) Wie ben jij? Jij bent een gemotiveerde, betrokken rij-instructeur en wilt volgens de eigentijdse methode van Mijn-Rijopleiding.nl werken. Daarnaast ben jij: in het bezit van een geldige WRM bevoegdheidspas categorie B; woonachtig in de omgeving van Druten (binnen een straal van 20 km); flexibel (bereid om in de avonden en op zaterdag te werken); sociaal en communicatief vaardig; zelfstandig; representatief; de Nederlandse taal vaardig in woord en geschrift.

Tiel/Nijmegen

Functie-omschrijving
De werkzaamheden Je geeft les aan en begeleidt (voornamelijk jonge) leerlingen die hun rijbewijs categorie B willen behalen; van het kennismakingsgesprek tot aan het examen. Je begeleidt de leerlingen persoonlijk met behulp van een iPad met o.a. een instructiekaart en praktijkfilmpjes. Daarnaast geef je advies over het benodigd aantal lessen en in overleg met je werkgever beheer je de agenda. Wat bieden wij jou? Een leuke en uitdagende baan waar je op een aangename, informele manier samenwerkt met je werkgever en collegaís. De details: 16 uur per week; tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband; goede salariŽring; goede begeleiding; vergoeding telefoonkosten; iPad ten behoeve van de persoonlijke begeleiding en de agenda. Wie zijn wij? Mijn-Rijopleiding.nl is een jonge rijschool, gevestigd in het Land van Maas en Waal, waar persoonlijke benadering en kwaliteit van lesgeven voorop staan! Bij Mijn-Rijopleiding.nl haalt iedereen met plezier zijn of haar rijbewijs voor een vaste lage prijs. Kijk hier voor meer informatie over Mijn-Rijopleiding.nl. Interesse? Is deze functie je op het lijf geschreven? Stuur dan een schriftelijke reactie met CV en pasfoto naar info@mijn-rijopleiding.nl.

Reageren via
info@mijn-rijopleiding.nl


Mijn-Rijopleiding.nl

Contact

DRUTEN
Kapellekenslaan, 34 34
6651TK Druten
Nederland

Telefoon: 0610 738107
Mobiele telefoon: 0610738107

E-mail: info@mijn-rijopleiding.nl
Website: www.mijn-rijopleiding.nl

Opmerkingen

Je geeft les aan en begeleidt (voornamelijk jonge) leerlingen die hun rijbewijs categorie B willen behalen; van het kennismakingsgesprek tot aan het examen. Je begeleidt de leerlingen persoonlijk met behulp van een iPad met o.a. een instructiekaart en praktijkfilmpjes. Daarnaast geef je advies over het benodigd aantal lessen en in overleg met je werkgever beheer je de agenda

Beschrijving

Mijn-Rijopleiding.nl is een jonge, aansprekende rijschool gevestigd in Druten. Na de succesvolle start in 2013 is het aantal leerlingen sterk gestegen en het bedrijf gegroeid. Om onze persoonlijke aanpak en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij daarom op zoek naar een: RIJ-INSTRUCTEUR CATEGORIE B (M/V

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl